Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για το Φεστιβάλ Αλληλεγγύης του Δ. Γεροσκήπου

17:16 31/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες στη Γεροσκήπου για την οργάνωση του Φεστιβάλ Αλληλεγγύης, που διοργανώνει ο Δήμος, σε συνεργασία με τους Συνδέσμους Γονέων των Εκπαιδευτηρίων της πόλης και το 266ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Γεροσκήπου, την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου, στην Πλατεία Γεροσκήπου, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Σκοπός της διοργάνωσης, προστίθεται στην ανακοίνωση η ενίσχυση του «Παντοπωλείου Αγάπης», που στόχο έχει τη στήριξη των οικονομικά

ασθενέστερων δημοτών της πόλης, και η ευαισθητοποίηση του κοινού όσον αφορά στην ιδέα της αλληλεγγύης και της προσφοράς.

Το «Φεστιβάλ Αλληλεγγύης» θα περιλαμβάνει συναυλία με τη συμμετοχή καλλιτεχνών από την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες για τα παιδιά.

Στη συναυλία θα λάβουν μέρος (με σειρά εμφάνισης) οι «Μουσικές Νότες», το παραδοσιακό σχήμα «Αερούσα», ο Κώστας Χατζηχριστοδούλου με τον Βάσο Αργυρίδη, το συγκρότημα Prospectus, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και η κομπανία «Αέναον» του Λαογραφικού Ομίλου «Αφροδίτη» μαζί με τον Μπάμπη Τσέρτο και τη Νάντια Καραγιάννη. Η συναυλία θα αρχίσει στις 7.00μ.μ. και θα διαρκέσει μέχρι τις 11.00μ.μ. και η είσοδος είναι δωρεάν.

-

Keywords
Τυχαία Θέματα