Ο Λάμπης Λιβιεράτος μιλάει μέσα από το «Σωτηρία»: Ζω μόνο για τα παιδιά μου…

17:24 6/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο Λάμπης Λιβιεράτος μίλησε μέσα από το ΣΩΤΗΡΙΑ όπου πηγαίνει ανά τακτά διαστήματα για τη θεραπεία του στον Νάσο Γουμενίδη και στη Newsbomb.

Φορώντας αθλητικές φόρμες, ένα καπέλο τζόκευ κατι γυαλιά που κρύβουν το καταγάλανο βλέμμα του καθισμένος σε ένα παγκάκι άνοιξε την καρδιά του.

Ο αγώνας με την κατάθλιψη και τα δημοσιεύματα

Μαθαίνω γι΄αυτά που γράφονται όλο αυτό το διάστημα και γελώ. Δε νοσηλεύομαι

συνέχεια, απλώς έρχομαι ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να κάνω τη θεραπεία μου με τυς γιατρούς μου. Όποιος θεωρεί ότι η κατάθλιψη είναι εύκολη ιστορία είναι πολύ γελασμένος. Γι’ αυτό και θα ήθελα λίγο σεβασμό. Είναι τεράστιος ο αγώνας που κάνουμε όσοι υποφέρουμε από κατάθλιψη για να μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας.

Η αγωνία για τις κόρες του

Τα παιδιά μου είναι η απόλυτη προτεραιότητα μου και η μοναδική μου αγωνία. Τα βλέπω μέσα στην εβδομάδα συχνά και προσπαθώ να τους εξηγώ τα πάντα, για να μη μαθαίνουν ό,τι θέλουν τα περιοδικά. Οι κόρες μου είναι πηγή ζωής και ευλογία για μένα. Ζω μόνο για τα παιδιά μου και προσπαθώ να συμμετέχω σε κάθε τους δραστηριότητα. Όλα αυτά που έζησα δε θέλω να τα περάσει κανένας πατέρας. Και το λέω αυτό γιατί, πραγματικά, έχω τεράστια αγωνία για το τι θα βγαίνει προς τα έξω και το τι μπορεί να επιφέρει όλο αυτό το φορτίο δημοσιότητας στην ψυχολογία των κοριτσιών μου.

Τα νέα επαγγελματικά του σχέδια

Μαζί με τον κολλητό μου τον Τζόνι Θεοδωρίδη ρισκάρουμε να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο αυτή τη στιγμή στο Χαλάνδρι και σύντομα θα κυκλοφορήσει κι ένα cd με δικά μου τραγούδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα