Νέο θανατηφόρο με θύμα τον 34χρονο Λοϊζο Κωνσταντίνου από τη Δρομολαξιά – Πατέρας δίδυμων παιδιών

20:21 21/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο Λοϊζος Κωνσταντίνου, 34 χρόνων από τη Δρομολαξιά, πατέρας δίδυμων παιδιών ηλικίας 5 χρόνων, έχασε το απόγευμα τη ζωή του σε νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο δρόμο Κιτίου – Μαζωτού στην περιοχή Σοφτάδες.

Σε δηλώσεις του ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Γιώργος Φουκαρής ανέφερε ότι «γύρω στις 16.15 το απόγευμα στο δρόμο Κιτίου – Μαζωτού και συγκεκριμένα στην περιοχή Σοφτάδες, 34χρονος από τη Δρομολαξιά που οδηγούσε το σαλούν αυτοκίνητο του με κατεύθυνση από το Μαζωτό προς το Κίτι, στην

προσπάθεια του να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και οδηγούσε 60χρονος από το Μαζωτό».

Πρόσθεσε ότι «από τη βίαιη σύγκρουση ο άτυχος οδηγός εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του και φαίνεται ότι ο θάνατος του ήταν ακαριαίος. Άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στη σκηνή και χρειάστηκε η επέμβαση των μελών της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του 34χρονου».

Ο κ. Φουκαρής ανέφερε ακόμα ότι «από τις πρώτες ενδείξεις, φαίνεται ότι για ακόμη μια φορά, τα αίτια του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος οφείλονται στον ανθρώπινο παράγοντα και ίσως στην υπερβολική ταχύτητα. Και οι δύο οδηγοί έφεραν ζώνες ασφαλείας ενώ σε προκαταρτικό έλεγχο αλκοόλης που έγινε στον 60χρονο οδηγό του δεύτερου οχήματος η ένδειξη ήταν μηδενική. Στο θύμα θα διερευνηθεί κατά πόσον είχε καταναλώσει αλκοόλ από τις τοξικολογικές εξετάσεις».

Ο 34χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Ο 60χρονος οδηγός του άλλου αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα