Μενεγάκη – Λάτσιος: Χριστουγεννιάτικος ΠΟΛΕΜΟΣ! Στην εκδίκαση της αγωγής του Λάτσιου κατά της Μενεγάκη (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ η Ελένη στο δικαστήριο)

10:02 18/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Πόλεμος χωρίς τέλος. Γιάννης και Ελένη δεν τα βρίσκουν με τίποτα. Η αγωγή του Λάτσιου εκδικάστηκε και η Μενεγάκη ήταν στο δικαστήριο.

Μαύρα Χριστούγεννα στις αίθουσες των δικαστηρίων. Η κόντρα ανάμεσα στον Γιάννη Λάτσιο και στην Ελένη Μενεγάκη

όχι μόνο καλά κρατεί, αλλά όπως φαίνεται δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.

Το «Yes!» από την πρώτη στιγμή, και συγκεκριμένα στις 25 Σεπτεμβρίου, σας είχε αποκαλύψει με συγκλονιστικά ρεπορτάζ τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι που γκρέμιζε το μύθο ότι οι δυο τους διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις παρά το χωρισμό τους. Σήμερα σας αποκαλύπτει ότι ο πόλεμος πλέον κορυφώνεται. Ότι οι δυο τους βρίσκονται στα άκρα μοιάζει πολύ λίγο για να δείξει την πραγματική εικόνα ανάμεσα στο διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 και τη «βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης». Και αυτό φάνηκε κατά την εκδίκαση της αγωγής του Γιάννη Λάτσιου εναντίον της Ελένης Μενεγάκη τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στην Ευελπίδων.

Το «Yes!» ήταν εκεί και έχει όλο το παρασκήνιο της δικαστικής διαμάχης που πλέον προβλέπεται σφοδρή, αφού, όπως αποκαλύφθηκε, και η Ελένη έχει καταθέσει αγωγή εναντίον του πρώην συζύγου της. Ο πόλεμος για την περιουσία είναι αδυσώπητος. Το σπίτι όπου έμενε το ζευγάρι στα Μελίσσια (εκεί συνεχίζει να διαμένει η Μενεγάκη με τα παιδιά), οι εκτάσεις σε Κάρυστο, Βοιωτία και Μυτιλήνη και το εξοχικό στη Χαλκιδική αποτελούν σημείο τριβής ανάμεσα στο ζευγάρι, όπως και τραπεζικοί λογαριασμοί. Τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να τα βρίσκουν στο μοίρασμα της περιουσίας αποδεικνύεται ότι απείχαν πάρα πολύ από την πραγματικότητα.

Εμφάνιση-έκπληξη

Η παρουσιάστρια έκανε την έκπληξη το πρωί της Δευτέρας και έδωσε το «παρών» στην αίθουσα του δικαστηρίου, σε αντίθεση με τον Γιάννη Λάτσιο ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τους δύο συνηγόρους του.

Ευελπίδων, 9:38. Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει ξεκινήσει δύο-τρία λεπτά, αφού είχε «κρατηθεί» μέχρι να έρθει ο μάρτυρας υπεράσπισης έπειτα από αίτημα του συνηγόρου της Ελένης Μενεγάκη, Ναούμ Τζίφρα. Ξαφνικά η «βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης» εμφανίζεται στη δικαστική αίθουσα συνοδευόμενη από τον ιδιοκτήτη του ομίλου AlphaΔημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος ήταν τελικά ο μάρτυρας υπεράσπισής της!

Φορώντας ένα κομψό κρεμ φόρεμα λίγο πάνω από το γόνατο και ένα παλτό ίδιου χρώματος κάθισε στην προτελευταία σειρά των καθισμάτων και δεν σηκώθηκε ούτε λεπτό κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της αγωγής. Ήταν αμίλητη, ανέκφραστη και παρατηρούσε με ιδιαίτερη προσοχή τις καταθέσεις των μαρτύρων, καθώς τις ερωτήσεις δικαστών και συνηγόρων. Τα μάτια της ήταν στραμμένα στην έδρα και δεν κοίταξε ούτε μία φορά αριστερά ή δεξιά. Αμέσως μετά την εκδίκαση της υπόθεσης, σηκώθηκε και κάθισε λίγο στο διάδρομο των δικαστηρίων περιμένοντας το συνήγορό της.

Μόλις εκείνος βγήκε από την αίθουσα μαζί με τον Δημήτρη Κοντομηνά έστησαν για τρία-τέσσερα λεπτά ένα πηγαδάκι, για να εκτιμήσουν την πορεία της εκδίκασης της υπόθεσης. Η Ελένη έδειχνε ότι ένιωθε πολύ άβολα, σαν να ντρεπόταν, αφού όλα τα βλέμματα είχαν καρφωθεί πάνω της. Ήταν ολοφάνερο ότι ήθελε να φύγει το συντομότερο δυνατόν. Μιλούσε χαμηλόφωνα, δεν «έσκασε» ούτε ένα χαμόγελο, ενώ η αμηχανία της ήταν κάτι παραπάνω από ορατή, αφού άλλωστε δεν είναι συνηθισμένη να παρίσταται σε δικαστικές αίθουσες. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς κατάλαβε ότι η Ελένη βρισκόταν σε δύσκολη θέση, την πήρε αγκαζέ και αναχώρησαν από τα κτηρια της Ευελπίδων.

«Έχουν εξαντληθεί όλα τα περιθώρια»

Η πρόταση του δικαστηρίου και η απάντηση του Λάτσιου

Γιάννης και Ελένη είναι στα μαχαίρια και ούτε η πρόταση του δικαστηρίου στάθηκε ικανή να φέρει πάλι κοντά το πρώην ζευγάρι και να βρεθεί μία εξωδικαστική λύση. Η έδρα ρώτησε τις δύο πλευρές αν υπάρχει περίπτωση να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συμφωνήσουν. «Υπάρχει μία νέα υπηρεσία, μία ιδιωτική μεσολάβηση με διαμεσολαβητές με κύρος. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία σας ρωτώ αν υπάρχει το έδαφος για να βρεθεί συμβιβαστική λύση μακριά από τη δημοσιότητα, αφού και οι δύο είστε δημόσια πρόσωπα και θέλετε να υπάρχει εχεμύθεια. Έχετε καθίσει στο ίδιο τραπέζι μήπως και τα βρείτε;» ρώτησε ο δικαστής, αλλά η απάντηση δεν άφηνε και πολλά περιθώρια. Μία απάντηση από πλευράς Γιάννη Λάτσιου διά μέσου του συνηγόρου του κατηγορηματική: «Έχουν εξαντληθεί όλα τα περιθώρια. Περιμέναμε να βρεθεί μία λύση και γι’ αυτό κατατέθηκε η αγωγή την τελευταία μέρα που μπορούσε να γίνει». Αντίθετα η Ελένη έδειξε πιο διαλλακτική, αφού ο δικηγόρος της έκανε γνωστό ότι συμφωνεί με τη συγκεκριμένη πρόταση και μάλιστα αποκάλυψε ότι έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις μεταξύ δικηγόρων που όμως δεν κατέληξαν πουθενά. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη και από τη στιγμή που ο Λάτσιος υποστήριξε ότι άλλα περιθώρια δεν υπάρχουν, η εκδίκαση της αγωγής ξεκίνησε κανονικά.

Η συγκινητική στάση του Δημήτρη Κοντομηνά

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς όχι μόνο βρέθηκε στο δικαστήριο, αλλά ήταν και ο μάρτυρας υπεράσπισης της Ελένης Μενεγάκη. Η στάση του ιδιοκτήτη του ομίλου Alpha ήταν πολύ συγκινητική, αφού στάθηκε βράχος για την παρουσιάστρια στην πιο δύσκολη στιγμή της. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς της συμπαραστέκεται όσο κανείς άλλος αυτή την περίοδο αποδεικνύοντας τη μεγάλη αγάπη που έχει στην Ελένη, αλλά και πόσο στηρίζει αυτούς που τον στηρίζουν. Μάλιστα στην κατάθεσή του μίλησε για τη συνεργασία που έχει με τη Μενεγάκη την οποία χαρακτήρισε «βασίλισσα της πρωινής» και εν συνεχεία «βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης», ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι δεν καταφέρθηκε εναντίον του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Κοντομηνάς διατηρούσε και διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Γιάννη Λάτσιο, αλλά οι δεσμοί του με την Ελένη είναι πολύ ισχυροί, γι’ αυτό και την αποθέωσε στο δικαστήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα