Η Καίτη Γαρμπή μιλάει για πρώτη φορά για την Έλλη Κοκκίνου!ΒΙΝΤΕΟ

12:03 19/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

H Kαίτη Γαρμπή μίλησε για όλους και για όλα…Η τραγουδίστρια εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν να κάνει επέμβαση στο στήθος της, μίλησε για την οικονομική της κατάσταση αλλά είπε και την γνώμη της για την, συνάδελφό της και πρώην του Διονύση Σχοινά , Έλλη Κοκκίνου!

Για την πλαστική η Καίτη Γαρμπή είπε : «Δεν βγήκα με κανένα χωνί να το πω. Έκανα πλαστική στήθους και το έκανα για τον Διονύση, που είχε εκφράσει την επιθυμία. “Πω πω οι γυναίκες που…”, έλεγε. “Οι γυναίκες που ε; Θα σε φτιάξω εγώ”, είπα και

το έκανα!»

Όσο για το αν μετά από 15 χρόνια έχει αλλάξει η άποψη της για την Έλλη Κοκκίνου :

«Άρχισα να βλέπω την Έλλη με συμπάθεια από τότε που έκανε το παιδί. Κατάλαβα ότι εμείς που έχουμε κάνει παιδιά γινόμαστε καλύτερες, είμαστε μαμάδες, ξέρεις τι τίτλος είναι αυτός; Δεν θα μπορούσα να δω την Έλλη ως πρώην του Διονύση πια. Είναι μια κοπέλα που έχει ένα παιδί και έχει καταλάβει κάποια πράγματα. Και την άκουσα να μιλάει για το παιδί της πολύ γλυκά, πολύ ζεστά… Έχουν περάσει 15 χρόνια πια. Το να συζητάμε τέτοια πράγματα είναι λίγο αστείο. Εκείνη την εποχή ακουγόντουσαν κάποια πράγματα που προκαλούσαμε εμείς, αλλά τώρα πάει, τέλειωσε»

Και τέλος η τραγουδίστρια θέλησε να διευκρίνισε τους λόγους για τους οποίους πούλησε δύο σπίτια!

Όποιος πουλάει σπίτια είναι κατεστραμμένος οικονομικά; Δεν μείναμε ποτέ σε αυτά τα σπίτια. Φτιάχτηκαν για συγκεκριμένο λόγο, να χαριστεί ένα στους γονείς και να μείνουμε εμείς δίπλα, αλλά τελικά έμειναν ημιτελή… Τέτοιες εποχές θα γίνουμε συλλέκτες σπιτιών;».

Δείτε όλα όσα είπε η τραγουδίστρια στο παρακάτω βίντεο !

Keywords
Τυχαία Θέματα