Γεωργία Αχιλλέως:Ο ερχομός του γιου της Sebastian και η βάπτιση του στην Ύδρα!

14:05 10/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Η Γεωργία Αχιλλέως  μπορεί πολύ πρόσφατα να έγινε μανούλα όμως η εγκυμοσύνη την έκανε ακόμα πιο όμορφη και λαμπερή.Η πρώην παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό My baby, για τον ερχομό του γιου της  Sebastian καθώς και για τα πλάνα της βάπτισης του το ερχόμενο καλοκαίρι στην Ύδρα.

Ένα αγοράκι ήρθε να φέρει τα πάνω κάτω στην οικογένεια;

Ναι! Το αγοράκι ναι, γιατί υπάρχει και η κόρη. Ζήσαμε όλα όσα αφορούν το μεγάλωμα μιας κόρης και τώρα ζούμε το μεγάλωμα ενός αγοριού που είναι κάτι καινούριο για εμάς και κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Ποια είναι η διαφορά από το μεγάλωμα της κόρης και του γιου;

Τώρα επειδή ακόμα τριών μηνών είναι, δεν έχουμε δει τις μεγάλες διαφορές, αφού ακόμα διανύουμε τη βρεφική ηλικία. Φαντάζομαι όμως ότι θα είναι τεράστιες οι διαφορές μεγαλώνοντας. Μεγαλώνοντας ένα αγοράκι αλλάζουν πάρα πολλά.

Νιώθετε με τον ερχομό του να έχετε ξανά γεννηθεί;

Ναι η αλήθεια είναι πως για μένα είναι μια πλήρης ανανέωση. Σαν μάνα, όχι δεν θα το πω γιατί όταν είσαι μάνα τίποτα δεν αλλάζει όσα μωρά και να έρθουν μετά. Είναι όμως ανανέωση με το γεγονός ότι είναι ένα νέο μέλος στην οικογένεια, αλλάζουν κάποια δεδομένα, μπαίνουν κάποιες καινούριες προτεραιότητες στη ζωή μας, αφήνουμε κάποια πράγματα πίσω που αφορούν το ζευγάρι ως ζευγάρι και λειτουργούμε ως οικογένεια πάλι. Βέβαια ως οικογένεια λειτουργούσαμε και με τη Θεοδώρα και με το γιο του Πέτρου, αλλά όταν ένα παιδί είναι στη βρεφική ηλικία, σίγουρα οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές. Βεβαίως μας ανανέωσε και ως ζευγάρι, γιατί είναι το πρώτο παιδί που κάνουμε μαζί.

Σας ξυπνά ακόμη τα βράδια;

Όχι, ευτυχώς όχι. Βέβαια δεν μπορώ να πω ότι με ταλαιπώρησε πάρα πολύ, ήταν αναπόφευκτο το γεγονός ότι κάθε τρεις ώρες ξυπνούσε για φαγητό. Τώρα δεν ξυπνά πια καθόλου.

Ποιες είναι οι αλλαγές στο μεγάλωμα και τις εκφράσεις του, που μέρα με τη μέρα σε ένα βρέφος αλλάζουν;

Είναι απίστευτο το τι ζεις με ένα βρέφος. Πέρασαν μόλις τρεις μήνες αλλά οι διαφορές είναι τεράστιες. Τώρα αρχίζει και αντιλαμβάνεται, αναγνωρίζει δικά του πρόσωπα. Και το βλέπεις στην έκφραση του. Επίσης γίνεται πιο εκφραστικός, αρχίζει να μας χαμογελάει. Είναι πράγματα που μας τρελαίνουν, νομίζουμε ότι είναι κάτι καινούριο, είναι μεγάλη ευτυχία όλο αυτό, πραγματικά.

Σε ποιον λένε ότι μοιάζει περισσότερο, αλλά τι νομίζετε εσείς κατά βάθος;

Λένε ότι μοιάζει του πατέρα του, γιατί η αλήθεια του μοιάζει πάρα πολύ.

Γιατί επιλέξατε το όνομα Sebastian;

Ήταν ένα όνομα που μου άρεσε πάρα πολύ, το αποφάσισα έτσι ξαφνικά και το ανακοίνωσα στον Πέτρο που του άρεσε επίσης πάρα πολύ. Απλά μου ήρθε γιατί το είχα στο μυαλό μου, είναι ένα όνομα που μου αρέσει πολύ.

Ποια είναι τα όνειρα σας για το Sebastian;

Τα ίδια όνειρα που έχω και για τη Θεοδώρα. Οπωσδήποτε να είναι υγιής, να πάρουν μια σωστή παιδεία, να είναι καλοί άνθρωποι στην κοινωνία και θέλω σίγουρα να μορφωθούν. Η μόρφωση και η παιδεία να είναι το Α και το Ω. Πιστεύω να τα καταφέρουμε ως γονείς.

Keywords
Αναζητήσεις
georgia axilleos, γεωργια αχιλλεως
Τυχαία Θέματα