Ε. Μενεγάκη: Τελικά δεν απαντάει και τόσο… μόνη της στο twitter!

13:11 14/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η Ελένη Μενεγάκη είναι αγαπητή στους πιο πολλούς από εμάς κι ένας από τους λόγους που έχει πετύχει σε αυτό είναι οι λατρεμένες απορίες της!

Τέτοιες απορίες λοιπόν είχε κι έχει και για τον κόσμο της τεχνολογίας. Και ξαφνικά φέτος μας έχει κάνει όλους κι απορούμε για την εξέλιξή της. Eκεί που αναρωτιόταν πώς λειτουργεί το email, έμαθε  με τη βοήθεια του Άλεξ από την εκπομπή της  να χειρίζεται το twitter

και ν’ απαντάει και μετά το τέλος της εκπομπής, στους θαυμαστές της μόνη της, ή όχι και τόσο… μόνη της;

Κι αν κάποιες στιγμές βρίσκεται η Ελένη πίσω από το twitter της, κάποιες άλλες σίγουρα δεν είναι η ίδια. Χθες το απόγευμα λοιπόν, εκεί που “απαντούσε” σε πολλές θαυμάστριες, ξαφνικά γράφτηκε κάτι αλλόκοτο από τον λογαριασμό της που σημαίνει ότι εκείνη την ώρα δεν ήταν η ίδια στο twitter.

Για του λόγου το αληθές, στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται ένα tweet στον λογαριασμό της Ελένης, και τονίζουμε όχι την ώρα της εκπομπής, που λέει: “καλά ρε αφεντικίνα, σε όλους απαντάς – εμένα ένα hello δεν θα μου πεις!; yo – yo – yo hahahaha xxx #kaloweekend”. 

Φαίνεται πώς ο συνεργάτης της ήθελε να στείλει από το δικό του και να απαντήσει ο ίδιος στον εαυτό του από της Ελένης…

Xμμ, δεν ήταν η Ελένη σίγουρα αυτή ε; Πάει κάπου το μυαλό σου; Και όλα πάνω από το tweet  του χρήστη “vivliolatreia”, που στην από κάτω ακριβώς φωτό δεν υπάρχει αφού έσπευσε να σβήσει το λάθος…

Πάντως στα υπόλοιπα tweets, για Ελένη καλά το πάει!

Η πρώτη φωτό με το λάθος tweet

Kαι η δεύτερη με σβησμένο το λάθος tweet

Προσοχή την επόμενη φορά!

Keywords
Τυχαία Θέματα