Αρχίζει στη Λεμεσό το διεθνές συνέδριο “Digital Ship”

09:46 23/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Αρχίζουν σήμερα οι εργασίες του παγκοσμίου εμβέλειας συνεδρίου «Digital Ship», που πραγματοποιείται μεταξύ 23 και 25 Απριλίου 2013 σε ξενοδοχείο στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, το συνέδριο «Digital Ship» ασχολείται με τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνίας που σχετίζονται με τα πλοία και τις ναυτιλιακές εταιρείες.

Αναμένεται ότι το συνέδριο θα προσελκύσει στην Κύπρο διακεκριμένους ομιλητές και διευθυντές πληροφορικής από όλο τον κόσμο.

Το

συνέδριο έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων Τάσου Μητσόπουλου, ο οποίος θα χαιρετίσει το συνέδριο με ομιλία του, σήμερα στις 18:00 μ.μ. οπότε θα γίνει και η εναρκτήρια τελετή του συνεδρίου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας που είχε το Συνέδριο τα τελευταία χρόνια, το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο αποφάσισε να προσελκύσει το συνέδριο στην Κύπρο για δέκατη συνεχή φορά φέτος.

Το Digital Ship, προστίθεται, θεωρείται ως το πιο σημαντικό συνέδριο που διεξάγεται στην Κύπρο που ασχολείται με τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνίας που σχετίζονται με τη Ναυτιλία και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην περαιτέρω ενίσχυση της εικόνας της Κύπρου ως διεθνές ναυτιλιακό κέντρο.

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό επιμελητήριο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην οργάνωση και διεξαγωγή του Συνεδρίου.

Αναφέρεται, τέλος, ότι η πλειοψηφία των ομιλητών είναι στελέχη τοπικών ναυτιλιακών εταιρειών, μελών του Κυπριακού Ναυτιλιακού επιμελητηρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα