Αρχισαν και συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για σωστή διατροφή και άσκηση

16:57 14/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Με πεζοπορία και ποδηλατοδρομία που άρχισαν από τη Δημοσιογραφική Εστία και κατέληξαν στο Mall of Cyprus, ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις διαφώτισης του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου και του Υπουργείου Υγείας, για σωστή διατροφή και άσκηση, το Σάββατο 12 Μαΐου 2012.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση η εκκίνηση δόθηκε στο προαύλιο της Δημοσιογραφικής

Εστίας και κατέληξε στο Mall of Cyprus, όπου πραγματοποιήθηκαν διάφορες εκδηλώσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού, για σωστή διατροφή, άσκηση και υγιεινή ζωή.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο παρουσιάστηκε το παιδικό θεατράκι «Αγαπώ τη Σωστή Διατροφή», παίχθηκαν παιχνίδια διατροφής, έγινε επίδειξη γυμναστικής και η επίδειξη μαγειρικής και παρουσιάστηκαν γευστικές προτάσεις για υγιεινή διατροφή.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης το κοινό είχε την ευκαιρία να υποβληθεί σε σωματομετρικές μετρήσεις και να ενημερωθεί από ειδικούς για τις σωστές διατροφικές συνήθειες και τη σημασία του σιδήρου στη διατροφή.

Η εκστρατεία διαφώτισης με μήνυμα «Προγραμματίστε σωστά το πιάτο σας: Αλάτι, λίπος, μερίδα, σωστή διατροφή» θα συνεχιστεί στις 19 Μαΐου με εκδηλώσεις στο My Mall στη Λεμεσό.

Keywords
Τυχαία Θέματα