Α.Γραμματικόπουλος:”Ναι,παντρεύτηκα αλλά ούτε κρυφά ούτε υπό την εποπτεία 30 μπράβων”

01:12 1/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Φήμες ήθελαν το γνωστό  ηθοποιό Αχιλλέα Γραμματικόπουλο να έχει παντρευτεί κρυφά  μαζί με την αγαπημένη του Μιράντα Γιατρού.


“Αυτός είναι ο τρίτος γάμος για τον ηθοποιό, ο οποίος μάλιστα προκάλεσε έκπληξη, αφού πριν ενάμιση χρόνο χώρισε με την πρώην γυναίκα του και επίσης ηθοποιό Σοφία Καλλή.

Πολλοί λίγοι γνώριζαν για τον πολιτικό γάμο του Αχιλλέα ενώ μόλις 30 άτομα ήταν καλεσμένα στο δείπνο που ακολούθησε σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην Λεμεσό.Εντύπωση, μάλιστα, προκάλεσε το γεγονός πως υπήρχαν 6 άνθρωποι ασφαλείας που πρόσεχαν την αίθουσα όπου δείπνησαν το ζευγάρι και οι

εκλεκτοί καλεσμένοι.”, ανέφερε το  24h.com.cy .Ενώ σε άλλη ιστοσελίδα κάνουν λόγο για 30 μπράβους να είχαν την εποπτεία του γάμου.

Ποια είναι όμως η αλήθεια;Σε συνέντευξη του στην εκπομπή”Βάλε Αντέννα” της Κατερίνας Χριστοφίδου,ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε ”Ναι,παντρεύτηκα αλλά ούτε κρυφά ούτε υπό την εποπτεία 30 μπράβων”,διαψεύδοντας ως ανυπόστατα δημοσιεύματα συγκεκριμένης ιστοσελίδας.

Για όσους έχετε απορία, αυτή είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Αχιλλέα Γραμματικόπουλου :

Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφερθεί ότι πριν ένα χρόνο η είδηση του χωρισμού Αχιλλέα και Σοφίας έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Βάλε Αντέννα», της Κατερίνας Χριστοφίδου. Συγκεκριμένα η Σοφία Καλλή ανέφερε σε δήλωση της σε βίντεο : «Χωρίσαμε μετά από 13 χρόνια γάμου, όχι γιατί φταίει ο οποιοσδήποτε από τους δύο, αλλά γιατί έτσι είναι ο θεσμός του γάμου… Μετά από τόσα χρόνια δεν συνεχίζεται με την ίδια ένταση. Όμως εξακολουθούμε να αγαπούμε ο ένας τον άλλον και να είμαστε κοντά».

Αυτή την αποκάλυψη επιβεβαίωσε και ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος ο οποίος απάντησε στις δηλώσεις της πρώην συζύγου του : «Χωρίσαμε εδώ και μερικούς μήνες. Ο πολύς κόσμος δεν το ξέρει, αλλά ούτε και νομίζω ότι τον ενδιαφέρε».

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα το Γενάρη ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό DownTown όπου δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι ένα χρόνο μετά τον χωρισμό του ήταν και πάλι ερωτευμένος.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να βγάζω σε κοινή θέα την προσωπική μου ζωή. Προτιμώ ο κόσμος να ασχολείται και να μαθαίνει τα της δουλειάς μου. Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος που χώρισα και όλο αυτό τον καιρό έφτασαν στα αυτιά μου διάφορα. Για να σου δώσω όμως μια απάντηση και να κλείσουμε αυτό το θέμα πρόσφατα μπήκε στην ζωή μου ένας άνθρωπος ιδιαίτερος με απίστευτα χαρίσματα και δεν έχει σχέση με τον χώρο μου. Αυτά»

Keywords
Τυχαία Θέματα