9χρονη είχε δύο όγκους στο κεφάλι και νόμιζαν ότι είχε… ανορεξία!

19:22 13/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Όταν η 9χρονη Abigail Lightbown από την Βρετανία άρχισε να χάνει απότομα βάρος οι γονείς της πίστεψαν πώς έχει νευρική ανορεξία.

Αφού παρατήρησαν πώς καθημερινά έκανε εμετό μετά το φαγητό την πήγαν στο νοσοκομείο και ο γιατρός συμπέρανε ότι… πάσχει από γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση.

Μάλιστα της έδωσε και αγωγή για να βελτιωθεί όσο γίνεται η κατάσταση της υγείας της.

Μετά από μερικούς μήνες

λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου την υπέβαλαν σε εξετάσεις και διαπίστωσαν πώς έχει δύο όγκους στο κεφάλι! Μέχρι τότε είχε χάσει ήδη 4 κιλά.

Αμέσως εισήχθη στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε μια πολύ δύσκολη εγχείρηση, από την οποία είχε 50% πιθανότητες να επιβιώσει.

Τελικά της αφαιρέθηκε το 95% των όγκων και στην συνέχεια με ένα κύκλο χημειοθεραπειών κατάφερε να ξεπεράσει προς το παρόν το πρόβλημα.

Η μητέρα της νιώθει σήμερα τυχερή που εντοπίστηκε το πρόβλημα, αφού όπως λέει, ήταν τόσο πεπεισμένη πως η κόρη της προσπαθούσε να κάνει επίτηδες εμετό για να μοιάζει στις διάσημες που βλέπει στην τηλεόραση, ώστε δεν της είχε περάσει από το μυαλό πώς μπορεί να είναι κάτι άλλο.

«Σιγά – σιγά άρχισε να της κόβεται η όρεξη. Ποτέ πριν από την εμφάνιση του προβλήματος δεν έτρωγε γρήγορα απλά για να φάει. Είχε μεγάλη όρεξη», λέει η μητέρα της

Keywords
Τυχαία Θέματα