Οι κορυφαίοι του ΠΣΑΠ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο Βασίλης Τοροσίδης, ο Σωτήρης Νίνης και ο Φερνάντο Σάντος ήταν τα... λαμπερά πρόσωπα στη «Γιορτή του Ποδοσφαιριστή» που ΠΣΑΠ, όπου μεταξύ άλλων τιμήθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας.
Όπως τα τελευταία 30 χρόνια, έτσι και σήμερα ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών βράβευσε τους καλύτερους για το 2010 στη «Γιορτή του Ποδοσφαιριστή», που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Την… τιμητική του είχε, αρχικά, ο Κάρολος Παπούλιας, τον οποίο τίμησε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Στέλιος Γιαννακόπουλος για την πολύτιμη αρωγή του στο Σύνδεσμο.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε αναμνηστικά σε μαθητές Γυμνασίου τα 13 καλύτερα έργα, που κέρδισαν στο διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Γήπεδο, τόπος ψυχαγωγίας, όχι βίας», ο οποίος πραγματοποιήθηκε από τον ΠΣΑΠ και την Προεδρία της Δημοκρατίας. Επίσης, ειδικές βραβεύσεις έγιναν στους Διονύση Χιώτη και Σάββα Κωφίδη για την υπεύθυνη συμπεριφορά τους στους αγωνιστικούς χώρους.
Keywords