«Όχι και εξυγιαντής, Σαλευρή!»

23:50 5/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Η ΠΑΕ Ιωνικός εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον ισχυρό άνδρα της Καλλιθέας, Νίκο Σαλευρή μέσω ανακοίνωσής της, όπου υπάρχουν βαρύτατοι χαρακτηρισμοί. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Ο κ. Σαλευρής δεν κάνει άλλη δουλειά από το να λέει ανακρίβειες. Δεν κάνει άλλη δουλειά από το να συκοφαντεί και να είναι η 'αθώα περιστερά'. Δεν κάνει άλλη δουλειά από το να παίρνει τηλέφωνα και να ζητάει από δικαστές, την ΕΠΟ και αρμόδιες αρχές σύμφωνα πάντα με πληροφορίες τον άμεσο υποβιβασμό της ομάδας μας, βαπτίζοντας άρθρα σαν του Ηρακλή.

Το «εξυγιαντής» είναι μεταφορικό διότι μόνο αυτό δεν είσαστε. Επειδή εσείς δεν ξεχνάτε τίποτα πλην της πληρωμής παραβόλων που και εκεί σας αδίκησε η ΕΠΑΕ κατά τα λεγόμενα σας, θυμηθείτε ότι ήσασταν η... χαρά των μπούκερς την περίοδο 2008-2009. Με μπροστάρηδες τους Μπιτούνηδες που σήμερα είσαστε στα δικαστήρια αφού τα χαλάσατε στην... μοιρασιά. Με δικές σας μετοχές και με εσάς ιδιοκτήτη στείλατε όλο τον κόσμο φυλακή παίζοντας άσο ημίχρονο και διπλό το τελικό! Δικιά σας δεν ήταν η ομάδα; Αν όχι δώστε αύριο τις μετοχές στους Μπιτούνηδες.

Είσαστε η ομάδα με τις περισσότερες κρατικές χορηγίες και είσαστε ο μεγαλύτερος δικομανής του ποδοσφαίρου. Είσαστε ο πρόεδρος που έχει κατηγορηθεί από ποδοσφαιριστές του για πλαστογραφίες στις αποδείξεις και έχετε πάει στα δικαστήρια πάμπολλες φορές (όπως στην περίπτωση Χατζή). Είσαστε αυτός που σώνει και καλά πρέπει να πέσουν όλες οι ομάδες για να σωθείτε εσείς! Είσαστε αυτός που συμφώνησε με μεγάλη αθηναϊκή ΠΑΕ για αποπληρωμή παίκτη από μεταγραφή και μετά την είσπραξη στείλατε την συγκεκριμένη ΠΑΕ στα δικαστήρια για άλλες 80 χιλιάδες ευρώ, διότι δεν είχατε δώσει εξουσιοδότηση στον δικηγόρο να εισπράξει 100.000 ευρώ που 'αρπάξατε'!

Έχουμε δει μυθοπλάστες, λιγούρια, τζιναβοτούς, πλαστογράφους και απατεώνες. Εσείς; Μήπως δεν σας καλύπτει το άρθρο 20; Μήπως πάτε για κυνήγι στην Τρίπολη; Γιατί ευλογείτε τις κινήσεις της ΕΠΟ; Εσείς δεν ήσασταν αυτός που έκανε δυσμενείς κρίσεις την 6 Μαΐου του 2011 κατά της ΕΠΟ όταν δήλωσε αναρμόδια; Σήμερα γιατί επικροτείτε; Σας έταξαν πάλι κάτι όπως εκείνη τη φοβερή 'Παρασκευή του Κουρίδη'; Η ΕΠΟ έπρεπε να επιβάλει τις κυρώσεις κ. Σαλευρή και δεν το έκανε. Το άρθρο που ανακαλύψατε είναι μόνο για εσάς και την Τρίπολη.

Ο κ. Σαλευρής είναι ένας μεγάλος άνθρωπος και ποτέ μεγάλος παράγοντας! Στα '130' χρόνια που είναι στο ποδόσφαιρο ανέβασε την Καλλιθέα στη Α' Εθνική με τον 'σταυρό στο χέρι' διότι από φροντιστήρια ξέρει καλά. Η Καλλιθέα είναι τελευταία αγωνιστικά και ακόμα και με 13 παίκτες κύριε δεν μπορέσατε να μας κερδίσετε. Στην Συγγρού τα ξημερώματα με τα πόδια προχωρούν πολλοί πλην προέδρων!

Καταδικάζουμε το γεγονός εφόσον υπήρχε αλλά εξυγιαντής δεν θα γίνετε ποτέ! Μπορείτε να διδάσκετε στο φροντιστήριο σας και να ρητορεύεται στις υπόγειες διαβάσεις με τις φίλες σας και τους φίλους σας τα βράδια. Όσο και να 'γλύφετε' την ΕΠΟ καιρός να πάτε να 'γλύψετε' τον κλειδαρά μήπως και την ανοίξει. Για τα λεγόμενά σ
Keywords
Τυχαία Θέματα