Μοναδικοί απόντες οι Ντουγκλάο, Καρντόσο

20:16 2/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ντουγκλάο Φερέιρα και Οράσιο Καρντόσο θα είναι οι μοναδικοί απόντες από την αναμέτρηση της Καβάλας με τον Ολυμπιακό (3/4 19:00 ΝΕΤ), καθώς είναι τιμωρημένοι, ενώ δεν υπάρχουν περαιτέρω προβλήματα για τον Γιάννη Ματζουράκη.
Με μια προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της Καβάλας για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.
Αυτή πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «Ανθή Καραγιάννη» και αμέσως μετά το τέλος αυτής ο Γιάννης Μαντζουράκης ανακοίνωσε την αποστολή.

Εκτός άφησε μόνο τους τιμωρημένους Ντουγκλάο Φερέιρα και Οράσιο Καρντόσο, οι οποίοι θα εκτίσουν αμφότεροι τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής τους λόγω καρτών. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν περαιτέρω προβλήματα για τον τεχνικό των «αργοναυτών», που συμπεριέλαβε κανονικά και τον Μπέντζαμιν Ονουάτσι, ενώ πήρε μαζί του και τον 21χρονο αμυντικό, Τάσο Αυλωνίτη.

Αναλυτικά στην αποστολή βρίσκονται οι Γκαλίνοβιτς, Βαγιέχο, Τόμασιτς, Σιόντης, Πφέρτζελ, Περεϊρίνια, Γιέσε, Ογκμπέτσε, Βουτσίσεβιτς, Ρίος, Ντικρόκ, Πετκάκης, Νικουλάε, Χργκόβιτς, Ντιέ, Ονουάτσι, Θεοδωρέλλης, Αμπντούν, Γιάννου, Αυλωνίτης.
Keywords
Τυχαία Θέματα