Με απουσίες η Ξάνθη

Με απουσίες θα φιλοξενήσει αύριο η Σκόντα Ξάνθη την ΑΕΚ (29/1 19:30 ΝΕΤ), καθώς οι τραυματίες Λυμπερόπουλος, Αλτιπαρμακόφσκι, Μπούγκα, καθώς και οι Κομεσίδης, Σταθάκης, Μπεκαμένγκα δεν υπολογίζονται.
Με μια προπόνηση υπό δυνατό αέρα ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία της Ξάνθης για την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στα Πηγάδια. Ο Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε τις τελευταίες οδηγίες και έριξε το βάρος στις στημένες φάσεις. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της Σκόντα ανακοίνωσε την αποστολή.

Σε αυτή δε συμπεριέλαβε τους Σωτήρη Λυμπερόπουλο, Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι και Μπουγκουρέλ Μπούγκα, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα την τελευταία στιγμή. Επίσης, άφησε εκτός τους Δημήτρη Κομεσίδη, Σταύρο Σταθάκη και Κριστιάν Μπεκαμένγκα για λόγους τακτικής. Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκονται για πρώτη φορά τα δυο μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, Ζεάν Καριόκα και Βλάσης Καζάκης.

Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι Γκσπ
Keywords