Επιστροφή χωρίς… πέντε!

Χωρίς πέντε ποδοσφαιριστές θα επιστρέψει αύριο στις προπονήσεις η ομάδα του Ατρομήτου, με τους τρεις να αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και τους άλλους δυο να έχουν φύγει με μεταγραφή.

 

Η ομάδα του Ατρομήτου επιστρέφει αύριο στις προπονήσεις μετά την άδεια των Χριστουγέννων, που είχε δώσει ο Γιώργος Δώνης στους παίκτες του. Αυτό θα γίνει χωρίς πέντε ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, οι Φώτης Κηπουρός και Παναγιώτης Κόρμπος μάζεψαν τα… μπογαλάκια τους και μετακόμισαν στο Βόλο για χάρη του τοπικού Ολυμπιακού.

Ο πρώτος πήγε ως ελεύθερος και ο δεύτερος με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες. Από εκεί και πέρα ο Μπαζίνσκι έχει πρόβλημα στο δάχτυλο, ο Σαρμιέντο πίσω από το γόνατο και ο Περόνε στον τετρακέφαλο, τραυματισμοί και οι τρεις αποκ

Keywords