Το mid-range Mi 8 Lite της Xiaomi έρχεται στις αγορές της Ευρώπης

Techblog.gr

Πριν από λίγο καιρό η Xiaomi ανακοίνωσε το Mi 8 Lite ως μια πιο οικονομική εναλλακτική επιλογή του Mi 8. Ωστόσο, το κινητό είχε αρχικά ανακοινωθεί για την αγορά της Κίνας με το διεθνή εκπρόσωπο της Xiaomi να δηλώνει πως το κινητό θα κυκλοφορήσει τελικά και σε άλλες αγορές.

Σταδιακά το Mi 8 Lite βρήκε το δρόμο για την αγορά της Ουκρανίας και της Γαλλίας, αν και παραμένει άγνωστο ακόμη το πότε το κινητό θα κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες της Ευρώπης

αλλά και ποιες θα είναι αυτές. Τα χρώματα στα οποία κυκλοφόρησε η συσκευή είναι τρία (Twilight Gold, Dream Blue, Deep Space Gray) και σύμφωνα με τον Sung υπάρχει μια περίπτωση να υπάρξουν και νέα έντονα χρώματα για τις υπόλοιπες αγορές.

Το Xiaomi Mi 8 Lite κυκλοφόρησε σε τρεις εκδόσεις (4/64 GB, 6/64 GB, 6/128 GB), με επεξεργαστή Snapdragon 660, LCD οθόνη στις 6.3 ίντσες και μπαταρία με χωρητικότητα 3350mAh και γρήγορη φόρτιση Quick Charge 3.0, ενώ το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 8.1 Oreo μέσω του MIUI 10. Η συσκευή πωλείται με τιμές από 175 έως 250 ευρώ αλλά σύμφωνα με τους φόρους της κάθε χώρας οι τιμές αυτές αναμένονται να αυξηθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα