Το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει το Huawei Mate 30

Techblog.gr

Μπορεί τα P30 και P30 Pro να είναι τα δύο νέα smartphone της Huawei που έχουν τραβηγμένα όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους, η εταιρεία όμως έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται στο επόμενο κεφάλαιο και τους διάδοχους των Mate 20 και Mate 20 Pro.

Υπάλληλος του τμήματος

της Huawei στην Μαλαισία επιβεβαίωσε την παραπάνω πληροφορία σε συνέντευξη τύπου σήμερα. Ο ίδιος είπε πως το smartphone Mate 30 βρίσκεται ήδη στο testing στάδιο και πως θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.

Φήμες θέλουν η σειρά Mate 30 να διαθέτει το Kirin 985 chipset βασισμένο στην 7nm EUV διαδικασία. Με την διαδικασία των 7nm τα transistor θα έχουν 20% μεγαλύτερη πυκνότητα ενώ σε σύγκριση με τον Kirin 980 των Mate 20 και P30 ο 985 θα διαθέτει ταχύτερα ρολόγια και καλύτερες επιδόσεις.

Στα της συνδεσιμότητας τώρα, αν και η 5G τεχνολογία είναι καινούργια και τα P30 και P30 Pro δεν την υποστηρίζουν δεν αναμένεται να γίνει το ίδιο και την σειρά Mate 30 αφού ο Kirin 985 λέγεται πως θα διαθέτει build-in 5G modem. Ο CEO της Huawei Richard Yu σε συνέντευξη του παραδέχτηκε ότι η Huawei εξετάζει την προσθήκη του 5G στα επόμενα Mate smartphones.

Στην αρχή του έτους μία θήκη που αποκαλύφθηκε μέσω μιας πατέντας της Huawei μοιάζει αρκετά με αυτήν της σειράς Mate 20. Πιο συγκεκριμένα στο πίσω μέρος της θήκης συναντάμε το cutout της κάμερας συγκρίσιμο με του Mate 20, αν και αισθητά μεγαλύτερο. Η ερώτηση που δημιουργείται λοιπόν είναι η εξής. Πόσες κάμερες θα διαθέτει άραγε η επόμενη Mate σειρά;

Keywords
Τυχαία Θέματα