Το αναδιπλούμενο smartphone της Lenovo αποκαλύπτεται σε video

Techblog.gr

Το 2019 αναμένεται να είναι η χρονιά που οι περισσότεροι κατασκευαστές smartphone θα παρουσιάσουν τις πρώτες αναδιπλούμενες συσκευές, και όλοι αναρωτιούνται πως θα είναι ο σχεδιασμός αυτού του ιδιαίτερου είδους smartphone, με την πρόταση της Lenovo να αποκαλύπτεται σε σύντομο video.

Το video αποκαλύπτει μια συσκευή, ενδεχομένως με τη μορφή prototype, η οποία δείχνει να είναι αρκετά ψηλή κάτι το οποίο

ακούγεται φυσιολογικό μιας και αυτή θα διπλώνει και το μέγεθός της θα μειώνεται στο μισό, με το μηχανισμό αναδίπλωσης να θυμίζει τον αντίστοιχο που βρίσκουμε στα Microsoft Surface Book 2.

Η συσκευή δείχνει αρκετά πρωτότυπη και είναι κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει, ελπίζοντας να έχει βελτιωθεί ο σχεδιασμός της μέχρι την επίσημη κυκλοφορία της, εφόσον βέβαια καταφέρει να μπει σε μαζική παραγωγή. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως το 2017 η Lenovo έδειξε ένα demo του Cplus, το οποίο ήταν μια συσκευή που διπλώνει με τη μορφή μπρασελέ με οθόνη AMOLED στις 4.35 ίντσες.

Η Lenovo δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, κατά την επιδειξη του Cplus, να κυκλοφορήσει τη συγκεκριμένη πρωτότυπη συσκευή με την ονομασία Moto RAZR, φέρνοντας μνήμες από τη συσκευή της Motorola, η οποία σύμφωνα με πολλούς καταναλωτές, είχε επαναστατικό σχεδιασμό όταν κυκλοφόρησε το 2004.

Keywords
Τυχαία Θέματα