Το Pixel 3 XL έχει την καλύτερη οθόνη σε smartphone σύμφωνα με την εταιρεία DisplayMate

Techblog.gr

Η εταιρεία DisplayMate μετά το Note 9 και το iPhone Xs Max και την ανακήρυξή τους σαν τα smartphone που έχουν την καλύτερη οθόνη στην αγορά, ήρθε η ώρα για το Pixel 3 XL να δοκιμαστεί, με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως έχει την καλύτερη οθόνη από όλα τα smartphone.

Πιο συγκεκριμένα, το Note 9 είχε την καλύτερη οθόνη σε smartphone μέχρι την κυκλοφορία του iPhone Xs Max, το οποίο με τη σειρά του έρχεται πίσω από το Pixel 3 XL, με την οθόνη του να βαθμολογείται από την εταιρεία DisplayMate με τη μεγαλύτερη A+ βαθμολογία μέχρι σήμερα, με τη Google να φαίνεται να έχει καταφέρει να το εφοδιάσει με οθόνη πολύ υψηλής ποιότητας.

Το Pixel 3XL διαθέτει flexible OLED οθόνη μεγέθους 6.3 ιντσών με ανάλυση 1440×2960 pixel (523ppi), αναλογία οθόνης 18.5:9 και προστασία οθόνης Gorilla Glass 5. Οι δοκιμές της εταιρείας DisplayMate έδειξαν πως η οθόνη του δεν πήρε μόνο την υψηλότερη A+ βαθμολογία αλλά και το “Βραβείο Καλύτερης Οθόνης” σε smartphone, το οποίο είχαν κατακτήσει τα iPhone Xs Max και Galaxy Note 9.

DisplayMate has Lab Tested the Google Pixel 3 XL OLED Display which has earned our Highest A+ Rating and a DisplayMate Best Smartphone Display Award. Our in-depth Display Shoot-Out review article will go live here on Monday October 15.

— DisplayMate Tech (@DisplayMate) October 9, 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις TechBlog