Το Moto G7 με waterdrop notch και dual κάμερα σε live εικόνες;

Techblog.gr

Έχουν περάσει τέσσερις μήνες από τότε που η Motorola ανακοίνωσε τη σειρά Moto G6 και τώρα φαίνεται πώς ετοιμάζεται να την ανανεώσει. Live εικόνες μίας πρωτότυπης συσκευής που αναφέρεται ως το επερχόμενο Moto G7 έκαναν την εμφάνισή τους.

Το υποτιθέμενο G7 παρατηρούμε ότι φέρνει σημαντικές σχεδιαστικές αλλαγές. Η πρώτη μεγάλη διαφοροποίηση δεν είναι

άλλη από την στρογγυλή εγκοπή στην οθόνη που συναντάμε για πρώτη φορά σε Moto smartphone, το λεγόμενο waterdrop notch, που ομολογουμένως φαντάζει πιο διακριτικό στο μάτι των χρηστών.

Στο πίσω μέρος του τηλεφώνου παρατηρούμε τη διπλή κάμερα και το LED flash τοποθετημένα σε στρογγυλό πλαίσιο και ακριβώς από κάτω το λογότυπο της Motorola, που λογικά εκτελεί χρέη αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος. Το δοκιμαστικό μοντέλο εμφανίζεται τέλος σε κόκκινο γυαλιστερό χρώμα.

Όσον αφορά στις προδιαγραφές του, οι φήμες κάνουν λόγο για Snapdragon 630 SoC με 6 GB RAM, διπλές κάμερες 12MP + 5MP, πρόσθια κάμερα 8MP και μπαταρία 3200mAh με τεχνολογία Turbo charging.

Φυσικά, είναι πολύ νωρίς για να επιβεβαιώσουμε τα παραπάνω χαρακτηριστικά και να οδηγηθούμε σε ασφαλή συμπεράσματα για το ποιο ακριβώς μοντέλο πρόκειται μιας και οι προδιαγραφές αλλά και η ονομασία ενδέχεται να αλλάξουν έως την τελική του έκδοση. Το σίγουρο είναι ότι η Motorola πειραματίζεται με τις εγκοπές στην οθόνη καθώς είδαμε ότι τα Motorola One και One Power φέρουν πρόσθιο panel με το κλασικό notch.

Keywords
Τυχαία Θέματα