Τι προϊόν τεχνολογίας πήρατε ή θα πάρετε για δώρο Χριστουγέννων; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε τι προϊόν τεχνολογίας πήρατε ή θα πάρετε για δώρο Χριστουγέννων φέτος. Η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη από όλες τις απόψεις, κάτι που επηρέασε και εμάς σαν καταναλωτές αλλά και τις εταιρείες, με τις όποιες δυσκολίες είδαμε να έρχονται.

Συσκευές άργησαν να ανακοινωθούν, όπως η σειρά iPhone 12, άλλες ήρθαν αλλά σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων,

όπως το PlayStation 5, ενώ άλλες κυκλοφόρησαν μήνες μετά την ανακοίνωση τους, όπως το Sony Xperia 1 II. Πέραν αυτών όμως είναι Χριστούγεννα και συνήθως πάντα ξεκλέβουμε λίγο χρόνο και χρήμα για να κάνουμε και ένα δώρο στην εαυτό μας.

Οπότε, η ερώτηση είναι: τι προϊόν τεχνολογίας πήρατε ή θα πάρετε για δώρο Χριστουγέννων φέτος; Πήρατε μόνο για εσάς ή και για τους αγαπημένους σας; Ήταν τελικά αυτό που θέλατε, ή δε βρίσκατε αυτό που ψάχνατε; Ψηφίστε στο παρακάτω poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

Οι απαvτήσεις εμφανίζονται με τυχαία σειρά.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Τι προϊόν τεχνολογίας πήρατε ή θα πάρετε για δώρο Χριστουγέννων; [Poll] - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα