Τα τρία νέα monitor που θα δούμε μέσα στο 2019 από την Samsung

16:15 6/1/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Η Samsung ανακοίνωσε την Πέμπτη, τρία νέα είδη οθονών, που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2019. Πρόκειται για τελείως διαφορετικά μοντέλα μεταξύ τους, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να καλύψει τις ανάγκες σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες: Πρακτικότητα, Gaming και Παραγωγικότητα.

Η εταιρία ανακοίνωσε στις 03/01/19 τα τρία νέα monitor: το μοντέρνο και μινιμαλιστικό

Samsung Space Monitor χωρίς την κλασσική βάση στήριξης, το CRG9 σχεδιασμένο για μια απαράμιλλη εμπειρία παιχνιδιών και το UR59C, μια 4K UHD κυρτή οθόνη ιδανική για σχεδιαστές και δημιουργούς περιεχομένου. Κάθε monitor σχεδιάστηκε για να προσφέρει προηγμένες τεχνολογίες που ξεκινούν από υπερβολικά ευρείες οθόνες με ζωντανά χρώματα για τους pc gamers, μέχρι σχέδια χωρίς την κλασσική βάση στήριξης για εξοικονόμηση χώρου και αύξηση της παραγωγικότητας.

Ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Visual Display Business της Samsung Electronics, Seog-gi Kim, δήλωσε: “Η τελευταία σειρά προϊόντων οθονών της Samsung είναι εξαιρετικά ευέλικτη και αποδεικνύει τη δέσμευσή μας για συνεχή καινοτομία και ηγετική θέση στην κατηγορία. Όλες αυτές οι οθόνες αποτελούν μέρος της ευρύτερης στρατηγικής μας φέτος, για να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε επιλογές, ώστε να μπορείτε να πετύχετε ό,τι θέλετε μέσα από όμορφες και απαιτητικής χρήσης συσκευές, που θα σας εμπνέουν για να κάνετε περισσότερα”

Samsung Space Monitor: Μοντέρνα, Minimal και Ευέλικτη Σχεδίαση.

Το συγκεκριμένο μοντέλο χαρακτηρίζεται από μια μινιμαλιστική σχεδίαση, περιλαμβάνει βραχίονα στήριξης με εργονομική ρύθμιση και χώρο για να κρύβει τα καλώδια και θα κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις μία στις 27″ και ανάλυση QHD και μία στις 32″ και ανάλυση 4K UHD.

CRG9 49″ Gaming Monitor: Super Ultra-Wide Οθόνη με Dual QHD Ανάλυση.

Το CRG9 θα αποτελέσει την 1η παγκοσμίως super ultra-wide οθόνη ανάλυσης QHD, με αναλογία οθόνης 32:9. Θα χαρακτηρίζεται από ρυθμό ανανέωσης 120Hz, με χρόνο απόκρισης στα 4ms. Επιπλέον, θα διαθέτει τεχνολογία AMD Radeon FreeSync 2 HDR ώστε να εξασφαλιστεί ο καλύτερος δυνατός ρυθμός καρέ και η πιο ομαλή εμπειρία παιχνιδιού. Η φωτεινότητα θα βρίσκεται στα 1000 nits και θα υποστηρίζει και λειτουργία PbP.

UR59C 32″ Monitor: Κυρτή οθόνη, με ανάλυση 4K UHD στις 32″.

Το UR59C θα διαθέτει UHD κυρτή οθόνη 32″ με αναλογία αντίθεσης 2500:1 και 4K ανάλυση 3840×2160 pixels, με υποστήριξη έως και ενός δισεκατομμυρίου χρωμάτων. Ο σχεδιασμός της είναι πολύ λεπτός με πάχος μόλις 6,7 χιλιοστά.

Το Samsung Space Monitor και το UR59C είναι διαθέσιμα τώρα για προ-παραγγελία και μέσω της ιστοσελίδας της Samsung, ενώ το CRG9 θα είναι διαθέσιμο αργότερα μέσα στο 2019.

Keywords
Τυχαία Θέματα