Στην ταινία The Happytime Murders βλέπουμε ανθρώπους και μαριονέτες να συνυπάρχουν

Techblog.gr

Σε λιγότερο απο μια εβδομάδα βγαίνει στους κινηματογράφους το The Happytime Murders. Για όσους δεν γνωρίζουν το The Happytime Murders είναι μια ταινία της STX Entertainment και είναι ένας κόσμος που άνθρωποι και μαριονέτες ζουν μαζί.

Το The Happytime Murders είναι μια ταινία αμερικανικής black comedy παραγωγής που σκηνοθέτησε ο Brian Henson και γράφτηκε από τον Todd Berger. Οι ηθοποιοί είναι η Melissa McCarthy,

Maya Rudolph, Joel McHale, Elizabeth Banks, και Bill Barretta. Η ταινία βρίσκεται σε έναν κόσμο όπου οι μαριονέτες και οι άνθρωποι συνυπάρχουν.

Η ταινία ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2008 από την Jim Henson Company. Διάφοροι ηθοποιοί, όπως ο Cameron Diaz, Katherine Heigl και ο Jamie Foxx ήταν να παίξουν πριν η Melissa McCarthy υπογράψει τον Μάιο του 2017. Η ταινία ξεκίνησε στο Λος Άντζελες τον Σεπτέμβριο και περιλάμβανε πάνω από 120 μαριονέτες.

Τα Happytime Murders έπαιξε για πρώτη φορά στις 24 Αυγούστου 2018 από την STXfilms. Το κακό είναι ότι πήρε αρνητικές κριτικές. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις γιγαντοοθόνες στις 13 Δεκεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα