Πατέντα της Huawei δείχνει smartwatch με θήκη για Bluetooth ακουστικά

19:03 2/7/2018 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Πριν μερικές εβδομάδες η Huawei παρουσίασε το Huawei Watch 2 (2018) αλλά δεν αρκείται σε αυτό μιας και η εταιρεία προσπαθεί να καινοτομεί με τα πλάνα της να αποκαλύπτονται σε πατέντα για το σχεδιασμό smartwatch με θήκη για Bluetooth ακουστικά.

Η πατέντα

που κατέθεσε η Huawei δείχνει ένα smartwatch ασυνήθιστο σε σύγκριση με τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα μιας και φαίνεται πως διαθέτει θήκη για να τοποθετούνται τα Bluetooth ακουστικά, απαλάσσοντάς μας από το άγχος να έχουμε μαζί μας ακουστικά, αφού θα τα μπορούμε να τα μεταφέρουμε προσαρτημένα στο smartwatch.

Ποιός θα μπορούσε να ήταν ο λόγος για να έχουμε ασύρματα ακουστικά στο smartwatch; Πολλοί θα μπορούσαν να πουν ότι έτσι θα ακούμε μουσική απευθείας από το smartwatch ή το smartphone που θα έχουμε μαζί μας αλλά ίσως το σημαντικότερο όλων θα έχει να κάνει με την πραγματοποίηση κλήσεων. Στην περίπτωση που έχουμε να καλέσουμε έναν αριθμό ή να δεχτούμε μια κλήση, θα παίρναμε τα Bluetooth ακουστικά και θα τα φορούσαμε για να απαντήσουμε στην κλήση χωρίς να αγγίξουμε το smartphone μας.

Τέλος, μια εναλλακτική πρόταση δείχνει πως θα μπορούμε να έχουμε πάντα μαζί μας ένα docking station το οποίο θα “κουμπώνει” στο λουράκι μας για να το έχουμε μαζί όποτε χρειάζεται, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα να το αφαιρέσουμε έτσι ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το smartwatch μόνο του. Αυτό που μένει είναι να δούμε το πότε και εαν θα φτάσουν αυτές οι ευρεσιτεχνίες σε μαζική παραγωγή και να τις δούμε σε κάποια μελλοντικά προϊόντα της Huawei, η οποία δείχνει πως δε στερείται από ιδέες για τη βελτίωση της εμπειρίας χρήσης των συσκευών της.

Keywords
Τυχαία Θέματα