Ο Snapdragon 855 είναι έτοιμος να χρησιμοποιηθεί σε αναδιπλούμενα smartphones

Techblog.gr

Δεν έχουν περάσει ούτε δύο εβδομάδες από τότε που η Qualcomm παρουσίασε επίσημα το Snapdragon 855 στα 7nm με AI και υποστήριξη 5G δικτύων και έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις σχετικά με το αν τα αναδιπλούμενα smartphone θα τον έχουν στο εσωτερικό τους.

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα έρχεται από επίσημες πηγές και είναι καταφατική, μιας και κατά τη διάρκεια του Qualcomm Snapdragon Tech Summit 2018 δεν έγινε η παραμικρή αναφορά στα αναδιπλούμενα smartphone. Σύμφωνα με τον Keith

Kressin, Κύριο Αντιπρόεδρο του Product Management της Qualcomm, υπήρξε προσωπική επιβεβαίωση σχετικά με την υποστήριξη του νέου επεξεργαστή στα αναδιπλούμενα smartphone.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως “είμαστε έτοιμοι για τα αναδιπλούμενα smartphone και στην περίπτωση που κάποιος κατασκευαστής θέλει να κυκλοφορήσει ένα τέτοιο με Snapdragon 855, τότε είμαστε έτοιμοι”. Θα πρέπει όμως να τονίσουμε πως αναμένεται να υπάρξουν ορισμένες τροποποιήσεις στον επεξεργαστή για να υποστηρίξει πλήρως τα αναδιπλούμενα smartphone.

Σύμφωνα με την αναφορά που έγινε, ο Keith Kressin δήλωσε πως οι αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν εξαρτώνται από το πως ο κάθε κατασκευαστής θέλει να φτιάξει το αναδιπλούμενο smartphone, ενώ θα πρέπει να αλλάξουν ορισμένα στοιχεία αναφορικά με τις οθόνες και τη GPU μιας και τα γραφικά δε θα έχουν να κάνουν μόνο με μια οθόνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα