Με ποια κονσόλα σκοπεύετε να μπείτε στη νέα γενιά; [Poll]

Η όγδοη γενιά κονσολών έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, ή τουλάχιστον θα φτάσει στο τέλος της σε περίπου δύο μήνες. Microsoft και Sony ετοιμάζονται να αναμετρηθούν για άλλη μία φορά, με τις δύο εταιρείες να παρουσιάζουν δύο εντελώς διαφορετικές προσεγγίσεις στην κατασκευή των next-gen προτάσεων τους.

Από τη μία έχουμε τη Sony, η οποία παρουσίασε δύο κονσόλες με φουτουριστικό σχεδιασμό. Παρά την έλλειψη του Blu-Ray drive

όμως, το PlayStation 5 Digital είναι ακριβώς το ίδιο με το PlayStation 5, ρίχνοντας όμως τη τιμή κατά 100 ευρώ. Τα specs μπορεί να μην είναι τόσο εντυπωσιακά όσο του Series X, όμως η Sony πιστεύει ότι ο νέος της SSD μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία χρήσης των παικτών, αλλά και να εξαλείψει τα loadings. Τα PlayStation 5 και PlayStation 5 Digital έρχονται με τιμή 499 και 399 ευρώ αντίστοιχα.

Από την άλλη, η Microsoft ξεκίνησε τις παρουσιάσεις των next-gen κονσόλων της με το Xbox Series X, την πιο δυνατή κονσόλα, βάση specs, στον κόσμο. Με μινιμαλιστική εμφάνιση που θυμίζει πύργο υπολογιστή, το Series X προσφέρει πάνω από 12TFLOPS δύναμης, τα οποία υπόσχονται να απογειώσουν την εμπειρία των παικτών. Όμως, μαζί η εταιρεία προσφέρει και την πιο αδύναμη κονσόλα της γενιάς, το Series S, το οποίο η εταιρεία προορίζει για όσους δεν έχουν 4K τηλεοράσεις και θέλουν να έχουν πρόσβαση στα next-gen games. Τα Xbox Series X και Xbox Series S έρχονται με τιμή 509,99 και 309,99 ευρώ αντίστοιχα.

Οπότε, το ερώτημα του Σαββατοκύριακου είναι: Με ποια κονσόλα σκοπεύετε να μπείτε στη νέα γενιά; Αν δεν μπείτε, ποιοι είναι οι λόγοι που σας κρατάνε από το να αναβαθμίσετε άμεσα; Ψηφίστε στο παρακάτω poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

Οι απαντήσεις εμφανίζονται με τυχαία σειρά.

Με ποια κονσόλα σκοπεύετε να μπείτε στη νέα γενιά; [Poll] - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα