Με USB-C φορτιστή των 18W τα iPhone του 2018;

09:53 3/5/2018 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Apple ετοιμάζεται μαζί με τα iPhone του 2018 να διαθέσει νέο φορτιστή USB-C που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση και μέγιστη ισχύ 18W, έτσι ώστε να μπορεί να φορτίζει το 50% της μπαταρίας σε μισή ώρα, χρόνος μικρότερος σε σύγκριση με τους τωρινούς φορτιστές.

Οι αλλαγές στα iPhone

του 2018 φαίνεται πως θα ξεκινήσουν από το φορτιστή που θα διαθέτουν μιας και σύμφωνα με την ιστοσελίδα Chongdiantou.com, εκτός του ότι θα αλλάξει το σχήμα του από τετραγωνισμένο σε οβάλ, θα αλλάξει και η ισχύς του μιας και θα μπορεί να φτάσει τα 18W.

Με την αλλαγή αυτή σε όλη τη σειρά των φορτιστών, πλέον θα υποστηρίζεται το πρωτόκολλο USB PD που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση ενώ για πρώτη φορά το καλώδιο θα είναι από USB-C σε Lightning, κάτι το οποίο θα είναι μια από τις σημαντικότερες αλλαγές που έχουμε δει στα iPhone.

Τα νέα Lighning καλώδια θα διαθέτουν το C91 Lightning connector αντί του C52 που υπάρχει επί του παρόντος με την Apple να έχει ήδη στείλει δείγματα σε εξουσιοδοτημένους από εκείνη κατασκευαστές παρά το γεγονός πως δεν πρόκειται να δούμε third-party εταιρείες να πουλάνε καλώδια USB-C σε Lightning μέχρι το 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα