Μάθε τα πάντα για τα επερχόμενα Samsung Galaxy S21 και Galaxy S21+

Η νέα χρονιά θα ξεκινήσει δυνατά για την αγορά των smartphones και ποδαρικό στα flagship ετοιμάζεται να κάνει η Samsung με την νέα σειρά Galaxy S21 και συγκεκριμένα τα μοντέλα Galaxy S21 Ultra, Galaxy

S21+ και το “απλό” Galaxy S21.

Οι ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν επίσημα μέσα στον Ιανουάριο και με τόσες διαρροές που έχουν προηγηθεί, λίγα έχουν μείνει για την φαντασία μας. Τα γνωρίζουμε όλα από σήμερα! Αυτό δεν μας ενοχλεί γιατι είμαστε βιαστικοί χάνεται όμως ο ενθουσιασμός και αυτή η γλυκιά αγωνία.

Σήμερα μαθαίνουμε πράγματα για τον εσωτερικό κόσμο των μοντέλων Galaxy S21 και Galaxy S21+, αυτά θα έχουν SoC Exynos 2100 για όλους εμάς εδώ στην Ευρώπη και Snapdragon 888 για την αγορά της Αμερικής.

Το Galaxy S21 θα έχει οθόνη 6.2″ FullHD+ Infinity-O Dynamic AMOLED ενώ το Galaxy S21+ 6.7″ Infinity-O Dynamic AMOLED επίσης με ανάλυση FullHD+, θα έχουν refresh rate 120Hz και γυαλί Gorilla Glass Victus όπως πρώτα είχαν τα iPhone 12.

Και τα δύο μοντέλα θα έχουν μνήμη RAM 8GB και θα διατεθούν σε δυο εκδόσεις, με 128GB ενσωματωμένη μνήμη ή 256GB. Για υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD δεν έχει γίνει λόγος και ίσως να μην έχουν. Αλλά αυτό μένει να επιβεβαιωθεί ή όχι.

Σε ότι αφορά το camera setup αυτό θα είναι τριπλό με το βασικός αισθητήρα 64 Megapixel ενώ η selfie camera αναμένεται να είναι 10 Megapixel. Η μπαταρία του S21 θα έχει χωρητικότητα 4000mAh και του Galaxy S21+ 4800mAh.

Keywords
Τυχαία Θέματα