Κερδίστε το God of War: Ascension, Διαγωνισμός on-the-fly

Η ιστορία του σημερινού διαγωνισμού είναι η εξής: Το God of War: Ascension κυκλοφορεί μεθαύριο αποκλειστικά για PlayStation 3 και εσείς μπορείτε να το αποκτήσετε πρώτοι και δωρεάν μέσα από το Techblog. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό on-the-fly ο οποίος θα τρέχει μέχρι και αργά το βράδυ σήμερα. Αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση και θα προσπαθήσουμε αύριο να το έχει ο τυχερός νικητής!

Update: Δευτέρα 11 Μαρτίου 23:01 Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και αυτή την ώρα πραγματοποιείται η κλήρωση. Το βίντεο της κλήρωσης με τον τυχερό νικητής θα είναι αργότερα διαθέσιμο στο Fan Page του Techblog. Καλή επιτυχία σε όλους!

Όροι Συμμετοχής, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά:
Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό με δώρο το videogame God of War: Ascension θα πρέπει απλά να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή αναφέροντας ποια άλλα games περιμένετε με αγωνία να κυκλοφορήσουν φέτος.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ στις 23:00 το βράδυ και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email ενώ θα ανακοινωθεί και μέσα από το Fan Page του Techblog. Κάντε like για περισσότερους διαγωνισμούς. Καλή επιτυχία σε όλους!

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες! Τα σχόλια εμφανίζονται ανά 100 γιαυτό είναι πιθανό να μην βρίσκετε εύκολα το δικό σας.

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

Κερδίστε το God of War: Ascension, Διαγωνισμός on-the-fly

Keywords
Τυχαία Θέματα