iPhone SE 2020: Μετρήθηκε στο AnTuTu και σκοράρει κάτω από τη σειρά iPhone 11

Το νέο iPhone SE αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και στην Ελλάδα με τιμή από 499 ευρώ όπως πρώτοι μάθατε εδώ στο Techblog. Το ισχυρό μικρό της Apple έρχεται με οθόνη 4,7″ και επεξεργαστή A13 Bionic τον ίδιο με αυτόν των iPhone 11 και iPhone

11 Pro και Max.

Σήμερα μαθαίνουμε τις επιδόσεις του iPhone SE με τα πρώτα δεδομένα που είναι διαθέσιμα στο AnTuTu benchmark να δίνουν μέγιστη βαθμολογία 492166. Σε σύγκριση με την σειρά iPhone 11, οι βαθμολογίες CPU (149295) και GPU (186079) του νέου iPhone SE είναι σημαντικά χαμηλότερες, “αποτυγχάνοντας” να επιτύχουν το πλήρες επίπεδο απόδοσης του επεξεργαστή A13.

Το νέο iPhone SE είναι ένα δυνατό smartphone με ισχυρό επεξεργαστή ο οποίος είναι πιθανό να έχει πιο “συντηρητικές” ρυθμίσεις στην απόδοσή του με σκοπό να παράγει λιγότερη θερμότητα. Εκτός από το μικρό του μέγεθος μικρότερη είναι και η μνήμη RAM (3GB, ενώ το iPhone 11 έχει 4GB) και μικρότερη μπαταρία.

Με βάση το αποτέλεσμα των μετρήσεων του iPhone SE στο AnTuTu παρατηρούμε ένα κενό στην απόδοση σε σύγκριση με τη σειρά iPhone 11, παρόλο που είναι επίσης εξοπλισμένο με επεξεργαστή A13, ο οποίος κατά μέσο όρο είναι ελαφρώς καλύτερος από τη σειρά A12 iPhone XS.

Keywords
Τυχαία Θέματα