iPhone SE 2: Η Apple ακυρώνει την παραγωγή του;

Techblog.gr

To iPhone SE 2 δε θα παρουσιαστεί τελικά στην αγορά τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εταιρεία κατασκευής θηκών, Olixar. Οι φήμες για το μικρό iPhone μάς απασχόλησαν έντονα το τελευταίο διάστημα αλλά φαίνεται πως η Apple αλλάζει τα σχέδιά της.

To iPhone

SE 2 φημολογούνταν αρχικά ότι θα ανακοινωθεί το Μάιο του 2018 αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ και η ημερομηνία μετατέθηκε για το καθιερωμένο event της Apple το Σεπτέμβριο. Το διάστημα αυτό τα συνεχόμενα leaks με όψεις και χαρακτηριστικά της συσκευής κρατούσαν ζωντανό το όνειρο για ένα μικρό σε μέγεθος iPhone στα πρότυπα και στο σχεδιασμό του δημοφιλούς iPhone SE.

Σύμφωνα με την πηγή της Olixar που φημίζεται (τουλάχιστον μέχρι τώρα) για την εγκυρότητάς της σε ό,τι έχει να κάνει με πληροφορίες για iPhone συσκευές, ο λόγος που η Apple αποφάσισε να ακυρώσει ή να αναβάλει την έκδοση μίας μικρής σε μέγεθος συσκευής είναι ότι σκοπεύει να επικεντρωθεί στα μεγαλύτερα μοντέλα. Και συγκεκριμένα στα 6.1 ιντσών και 6.5 ιντσών iPhones. Το προσιτό δηλαδή iPhone με LCD οθόνη και στο premium μοντέλο της με προηγμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες.

Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουμε τα ακριβή σχέδια της εταιρείας αναφορικά με το iPhone SE 2. Αν ισχύει δηλαδή η ακύρωση του project που διέρρευσε η Olixar ή εάν έχει έστω απλά αναβληθεί και πότε θα προγραμματιστεί η κυκλοφορία του.

Το σίγουρο είναι ότι πολλοί οπαδοί του iPhone SE που είχαν ενθουσιαστεί με την ιδέα μίας αναβαθμισμένης επανέκδοσής του αλλά και πολλοί χρήστες που αναζητούν μικρότερες ή σε κανονικά μεγέθη συσκευές, θα απογοητεύουν από αυτήν την εξέλιξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα