iPhone SE 2 aka 9: Το Keynote είναι 31 Μαρτίου και κυκλοφορεί 3 Απριλίου;

Techblog.gr

Ο Μάρτιος είναι συνήθως ο μήνας που η Apple πραγματοποιεί τα ανοιξιάτικα events της. Με βάση τις φήμες που κυκλοφορούν η εταιρεία ετοιμάζει αρκετά νέα προϊόντα. Οπότε, δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει και φέτος ένα ανοιξιάτικο Keynote στο οποίο μεταξύ άλλων θα παρουσιάσει και το οικονομικό iPhone

SE 2.

Πότε θα κυκλοφορήσει το iPhone 9;

Νεότερες αναφορές υποδεικνύουν ότι η Apple σχεδιάζει ένα νέο Keynote στα τέλη Μαρτίου, με την πιο πιθανή ημερομηνία να είναι η 31η του μηνός. Επιπλέον, οι αναφορές θέλουν την εταιρεία να κυκλοφορεί στις 3 Απριλίου ένα νέο οικονομικό smartphone, ενδεχομένως το iPhone SE 2 ή iPhone 9.

Σύμφωνα με παλαιότερες αναφορές, το iPhone SE 2 ή 9 θα μοιάζει με το iPhone 8 και θα έχει 4,7 ίντσες LCD οθόνη με μεγάλα bezels, Touch ID home button, και μονή πίσω κάμερα. Επιπλέον, σε αντίθεση με το αρχικό iPhone SE, το νεότερο μοντέλο δεν θα έχει θύρα ακουστικών. Οι σημαντικότερες αλλαγές στο iPhone 9 είναι ότι θα έχει τον A13 Bionic της Apple, αλλά δεν θα υποστηρίζει 3D Touch.

Εκτός από το νέο οικονομικό iPhone SE 2, αναμένεται η Apple να κυκλοφορήσει μια σειρά νέων προϊόντων, τους επόμενους μήνες και πριν την παρουσίαση των iPhone 12. Η λίστα όλο και μεγαλώνει, αλλά μέχρι τώρα έχει αναφερθεί ότι θα βγουν στην αγορά αναβαθμισμένα iPad Pro και μία νέα αναβαθμισμένη έκδοση του MacBook Pro 13.

Πέραν των παραπάνω, περιμένουμε από την Apple μία μεγαλύτερη Plus έκδοση του iPhone SE 2, νεότερο MacBook Air, βάση ασύρματης φόρτισης, και το φημολογούμενο AirTag.

Keywords
Τυχαία Θέματα