iPhone 12: Θα είναι ακριβότερο παρά την αφαίρεση παρελκόμενων;

12:51 9/7/2020 - Πηγή: TechBlog

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται αρκετή συζήτηση με την αφαίρεση των παρελκόμενων από τις συσκευασίες των επερχόμενων iPhone 12. Στην αρχή η απουσία των ακουστικών δε φάνηκε να ταράζει τους καταναλωτές, όμως η απουσία και του φορτιστή ήταν αυτή που έφερε ένα κύμα αντιδράσεων.

Οι περισσότεροι υπέθεσαν ότι ο λόγος αφαίρεσης του φορτιστή ήταν για μείωση του κόστους, καθώς ήδη γνωρίζαμε ότι η αφαίρεση των ακουστικών αποσκοπεί σε αύξηση των αγορών των AirPods. Όμως, μία νέα

αναφορά έρχεται να ταράξει τις ισορροπίες, καθώς σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτικό Jeff Pu η τιμή του βασικού μοντέλου iPhone 12 των 5,4 ιντσών θα φτάσει τα 749 Δολάρια, αύξηση δηλαδή 50 Δολάρια σε σχέση με τη τιμή του βασικού iPhone 11.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τον αναλυτή, η τιμή του iPhone 12 των 6,1 ιντσών, δηλαδή το ίδιο μέγεθος με το iPhone 11, θα κυμανθεί μεταξύ 799 και 849 Δολαρίων, αύξηση δηλαδή 100 με 150 Δολαρίων σε σχέση με πέρσι. Η αύξηση φαίνεται να οφείλεται στο γεγονός ότι η Apple θα προσφέρει σε όλα της τα μοντέλα οθόνες OLED και όχι LCD σε σχέση με πέρσι. Επίσης, όλες οι συσκευές θα έχουν υποστήριξη δικτύων 5G, το οποίο ανεβάζει και αυτό το κόστος.

Σύμφωνα πάντως με τον Pu, παρόλο που οι συσκευές θα είναι ακριβότερες και χωρίς κάποια, άλλα βασικά και άλλα όχι, παρελκόμενα, οι πωλήσεις δε θα επηρεαστούν, με τους καταναλωτές να δέχονται την αύξηση. Όσοι έχετε σκοπό να αγοράσετε τα νέα iPhone, συμφωνείτε με την αύξηση τιμής ή/και την απουσία παρελκόμενων;

Keywords
Τυχαία Θέματα