iPhone 12: Ποζάρουν σε όλα τα χρώματα σε live φωτογραφία

Μετά και το βίντεο unboxing του iPhone 12, έχουμε πλέον μία live φωτογραφία με όλα τα χρώματα, στην οποία μπορούμε να δούμε καλύτερα το πως όντως φαίνονται. Ο γνωστός leakster Ice Universe μας φέρνει την εν λόγω φωτογραφία, μαζί με μία δεύτερη live

φωτογραφία με δύο από τους τέσσερις χρωματισμούς του iPhone 12 Pro.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, τα iPhone 12 και 12 mini θα κυκλοφορήσουν σε πέντε χρώματα: κόκκινο, άσπρο, μαύρο, μπλε και πράσινο. Στη φωτογραφία, όπως και στο βίντεο, βλέπουμε πως το μπλε είναι το πιο “έντονο” από τα νέα χρώματα, ενώ το πράσινο είναι αρκετά απαλή απόχρωση. Από την άλλη το μαύρο είναι όντως μαύρο, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με το μαύρο – γκρι που βλέπουμε στα δύο Pro μοντέλα.

Από την άλλη, τα δύο χρώματα των 12 Pro που βλέπουμε είναι το Graphite και το Pacific Blue, με το πρώτο να φέρνει περισσότερο σε γκρι ενώ το δεύτερο να είναι μία απαλή απόχρωση του μπλε, τουλάχιστον σε σχέση με το αντίστοιχο απλό μοντέλο. Τα iPhone 12 και 12 Pro θα σταλούν στους πρώτους τυχερούς στις 23 Οκτωβρίου, ενώ περιμένουμε στις 6 Νοεμβρίου την αρχή των προ-παραγγελιών των 12 mini και 12 Pro Max.

Επίσης, έχουμε και την πρώτη live φωτογραφία του iPhone 12 Pro, στο νέο του, Pacific Blue χρώμα:

View this post on Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα