iPhone 12 Mini: Έτσι θα ονομάζεται το μικρότερο μοντέλο της σειράς;

Μπορεί η ανακοίνωση των επερχόμενων iPhone 12 να καθυστερήσει έως τον Οκτώβριο, ή Σεπτέμβριο αν το κρυμμένο μήνυμα στο Apple event είναι σωστό, όμως ήδη γνωρίζουμε αρκετά από τα χαρακτηριστικά των επερχόμενων μοντέλων, όπως τη χρήση του SoC A14 στα 5nm και την προσθήκη αισθητήρα LiDAR στα Pro μοντέλα.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, θα κυκλοφορήσουν δύο απλά μοντέλα iPhone 12 στις 5,4 και 6,1 ίντσες και δύο Pro μοντέλα 6,1 και 6,7 ιντσών. Ο γνωστός leakster @L0vetodream μας δίνει τις ονομασίες των επερχόμενων μοντέλων, αλλά με μία έκπληξη. Το μικρότερο Pro μοντέλο θα ονομάζεται iPhone 12 Pro, ενώ το μεγαλύτερο iPhone 12 Pro Max. Το απλό μοντέλο των 6,1 ιντσών θα ονομάζεται iPhone 12, όπως έγινε δηλαδή και στην περίπτωση του iPhone 11.

Όμως, το μικρότερο μοντέλο θα ονομάζεται iPhone 12 Mini, μία ονομασία που η εταιρεία χρησιμοποιεί και σε iPad και Mac συσκευές, όπως και στο παλαιότερο iPod Mini. Αν και είναι λίγο περίεργο, ίσως έτσι η εταιρεία θέλει να ξεχωρίσει τα δύο μοντέλα, χωρίς να τα μπερδεύουν οι καταναλωτές μεταξύ τους. Να θυμίσουμε ότι όλα τα μοντέλα iPhone 12 θα έρθουν με ενσωματωμένο 5G modem και οθόνες OLED με ρυθμό ανανέωσης 60Hz.

Keywords
Τυχαία Θέματα