Η Samsung σχολιάζει πως μπορεί να προσγειωθεί αεροπλάνο πάνω στο notch του Pixel 3 XL

Techblog.gr

Η Samsung δε δείχνει να συμπαθεί το notch του Pixel 3 XL και τρόλαρε τη Google μέσω Twitter για το μέγεθος του notch, κάτι το οποίο δε συνηθίζει μιας και το καυστικό χιούμορ της Samsung στρέφεται συνήθως προς την Apple.

Είναι αλήθεια πως

αν το notch, σαν χαρακτηριστικό, προκαλεί αντιδράσεις, τότε το notch που βρίσκεται στο Pixel 3 XL “τραβάει” ακόμα μεγαλύτερη κριτική εξ αιτίας κυρίως του πλάτους του, κάτι το οποίο δε μπόρεσε η Samsung να αφήσει ασχολίαστο. Πιο συγκεκριμένα, η Samsung Mobile US απάντησε σε ορισμένους χρήστες του Twitter σχετικά με το notch του Pixel 3 XL, με το πιο καυστικό να είναι αυτό που αναφέρει ότι “Θα μπορούσες να προσγειώσεις αεροπλάνο σε αυτό”.

Σε ένα άλλο tweet η Samsung σχολιάζει πως “Είναι ώρα να κατεδαφίσουμε το notch”, ενώ σε ένα άλλο tweet, απαντάει σε χρήστη που σχολιάζει πως η Google “αντέγραψε” πολλά στοιχεία από το σχεδιασμό των smartphone της Samsung, λέγοντας πως “Δεν είναι όλοι γεννημένοι ηγέτες”, δείχνοντας να θεωρεί ότι η Samsung πρωτοπορεί στο σχεδιασμό των smartphone.

Αυτή η αντίδραση της Samsung δεν είναι συνηθισμένη απέναντι σε εταιρείες που διαθέτουν το ίδιο λειτουργικό σύστημα, μιας και έχουμε συνηθίσει την εταιρεία να εξαπολύει “επίθεση” προς την Apple και όχι απέναντι στη Google, η οποία είναι και αυτή που της δίνει το λειτουργικό σύστημα για τις συσκευές της. Αυτό βέβαια δεν της απαγορεύει να ασκεί κριτική, αλλά είναι κάτι το οποίο δε συμβαίνει συχνά, ειδικά απέναντι σε εταιρείες που βρίσκονται στο ίδιο “στρατόπεδο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα