Oppo F11 Pro: Επιβεβαιώνεται η ύπαρξη pop-up selfie κάμερας

Η Oppo περνάει μια περίοδο που της αρέσει να μοιράζει teasers στο διαδίκτυο για το νέο της smartphone Oppo F11 Pro. Αυτή τη φορά δημοσίευσε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, δύο μικρής διάρκειας βίντεο, με τα οποία επιβεβαιώνει την ύπαρξη pop-up selfie κάμερας.

Κάτω από το πρώτο βίντεο γράφει πως “η σειρά F της Oppo αναβάθμιζεται με περισσότερους από έναν τρόπους. Το Oppo F11 Pro

έρχεται σύντομα“. Με αυτήν την ανάρτηση ουσιαστικά επιβεβαιώνει αυτό που σας είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο μας, ότι η Oppo θέλωντας να καταργήσει τα notch και τις punch hole οθόνες, θα υιοθετήσει την pop-up κάμερα του Vivo Nex S, μόνο που αυτή τη φορά η κάμερα θα αναδύεται από το μέσο της συσκευής.

Επιπλέον η Oppo με την δεύτερη ανάρτησή της, παρόλο που μπορεί με μία πρώτη ματιά να μας φαίνεται κάπως περίεργη, θέλει να περάσει το μήνυμα πως “Μπορεί τα φαινόμενα να απατούν αλλά ένα εξαιρετικό πορτραίτο (Brilliant Portrait) δείχνει τα πραγματικά σου χρώματα (αυτό που πραγματικά είσαι δηλαδή). Το Oppo F11 Pro έρχεται σύντομα”

Από το βίντεο μπορούμε να διακρίνουμε το ντεγκραντέ χρώμα της συσκευής στο πίσω μέρος, το οποίο εκτός από μία διπλή κάμερα με το φλας θα φιλοξενεί και τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ο αισθητήρας αναμένεται να είναι ανάλυσης 48MP, είτε o Samsung GM1, είτε της Sony o IMX586.

Το Oppo F11 Pro θα κυκλοφορήσει σίγουρα σύντομα, αλλά η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει ακόμα για το πότε έχει προγραμματιστεί η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα