Η Nokia παρουσιάζει “το πιο αναμενόμενο smartphone” στις 21 Αυγούστου

Techblog.gr

Η Nokia έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης στο Twitter πως θα παρουσιάσει “το πιο αναμενόμενο smartphone” στις 21 Αυγούστου, με το μυαλό όλων να πηγαίνει στη νέα ναυαρχίδα της εταιρείας, το Nokia 9.

Οι πληροφορίες σχετικά με τη νέα

ναυαρχίδα της Nokia κάνουν λόγο για μια συσκευή με επεξεργαστή Snapdragon 845 και οθόνη τεχνολογίας OLED που θα τοποθετήσει τη συσκευή κοντά στα Galaxy S9, Note 9 και iPhone X, τόσο στον τομέα της ποιότητας αλλά και της τιμής.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που αναμένεται να δούμε στη ναυαρχίδα της Nokia είναι ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων που θα βρίσκεται ενσωματωμένος στην οθόνη, κάνοντας αυτήν την τεχνολογία προσβάσιμη σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές μέσω της συσκευής αυτής που θα είναι ευρέως διαθέσιμη σε όλους.

Ένας από τους παράγοντες μιας πιθανής επιτυχίας σε ένα smartphone είναι η ποιότητα της κάμερας, και ενώ όλο και περισσότερες εταιρείες τοποθετούν διπλή κάμερα στην πλάτη των συσκευών τους, θα πρέπει να δούμε τι θα χρησιμοποιήσει η Nokia στο νέο της flagship smartphone. Τέλος, όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα, η νέα συσκευή της Nokia θα “τρέχει” stock Android και δεν αποκλείεται να δούμε την έκδοση Android 9.0 Pie, κάτι που θα αποτελεί μια ευχάριστη προσθήκη από την πλευρά της Nokia.

We are thrilled to bring you the Nokia smartphones event for one of the most awaited phones on Tuesday 21st August. Stay tuned for more! #Nokiamobile #BringItOn pic.twitter.com/LXgnzguDvm

Nokia Mobile (@Nokiamobile) 16 Αυγούστου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα