Η HTC ξεκαθάρισε πως δεν αποχωρεί από τη βιομηχανία των smartphones

Techblog.gr

Η HTC δεν περνάει τις καλύτερες ημέρες της στη βιομηχανία των smartphones αλλά φαίνεται να μην το βάζει κάτω μιας και μέσω αντιπροσώπου της δήλωσε στο DigiTimes πως δεν υπάρχουν σχέδια αποχώρησης από τον τομέα των smartphones.

Ο εκπρόσωπος της HTC δήλωσε πως η εταιρεία

θα συνεχίσει να ενδυναμώνει τις δραστηριότητές της στον τομέα των smartphone με νέες συσκευές που θα κυκλοφορήσουν στο τέλος του 2018 και στις αρχές του 2019 οι οποίες θα στοχεύουν τους απλούς καταναλωτές αλλά και τις επιχειρήσεις, χωρίς να διευκρινιστεί το παραμικρό σχετικά με αυτό.

Επιπλέον, ο αντιπρόσωπος της HTC δήλωσε πως τα πλάνα της εταιρείας περιλαμβάνουν την έκδοση μιας έκδοσης του U12 Life με 6GB RAM και 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, μιας και η global έκδοση της συσκευής διαθέτει 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Εντύπωση προκάλεσε το ότι αναφέρθηκε στο ότι οι VR τεχνολογίες θα παίξουν ρόλο στην ανάπτυξη των κινητών συσκευών της HTC και πως θα ενσωματωθούν AI δυνατότητες αλλά και υποστήριξη για τη σύνδεση σε δίκτυα 5G όταν αυτά γίνουν διαθέσιμα.

Μένει να δούμε τι θα κάνει η HTC για να ξεκινήσει να ανακάμπτει, με τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας να δείχνουν όλο και πιο άσχημη εικόνα και τους καταναλωτές να παραμένουν δίσπιστοι απέναντι σε κάθε smartphone που η εταιρεία “ρίχνει” στην αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα