Η Apple ξεκίνησε να επισκευάζει iPhones με μπαταρίες τρίτων

10:44 6/3/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Η Apple πλέον θα επισκευάζει iPhones που οι ιδιοκτήτες τους, έχουν αντικαταστήσει την μπαταρία, με μπαταρία που προέρχεται από άλλη εταιρεία. Όπως έγινε εχτές γνωστό, η Apple αλλάζει την πολιτική για τα Apple Genius Bars και τους Apple

Authorised Service Providers, οι οποίοι μέχρι πρότινος δεν επισκεύαζαν iPhones που είχαν μπαταρία τρίτων. Όπως αναφέρεται στο έγγραφο, η Apple ζήτησε από τους συνεργάτες της, να αλλάξουν τακτική και να επισκευάζουν και τα συγκεκριμένα iPhones.

Έτσι λοιπόν, σε περίπτωση που υπάρχει θέμα με την μπαταρία, θα μπορεί αυτή να αντικατασταθεί με μπαταρία της Apple. Να σημειώσουμε εδώ, πως αν ένα iPhone, έχει οποιοδήποτε άλλο ανταλλακτικό που προέρχεται από τρίτους, δεν θα επισκευάζεται. Η επισκευή ισχύει μόνο για τις μπαταρίες. Επίσης όλες οι επισκευές και οι αντικαταστάσεις, θα έχουν σταθερή τιμή. Οι αλλαγές αυτές, έχουν ήδη γνωστοποιηθεί στους συνεργάτες της Apple σε όλο τον κόσμο, οπότε σύντομα θα μπορείτε να πάτε για επιδιόρθωση το iPhone σας που έχει διαφορετική μπαταρία.

Αυτή η απόφαση, αποδεικνύει πως οι υπηρεσίες επισκευής που παρέχονται από τρίτους, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της αγοράς, πόσο δε όταν στόχος τους, είναι η διασφάλιση της διατήρησης της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της Apple. Αν η εταιρεία μπορέσει να επιδιορθώσει αρκετά iPhones με την βοήθεια της αλλαγής της πολιτικής της, θα μπορέσουν να επωφεληθούν όλοι”.

Keywords
Τυχαία Θέματα