Huawei Nova 6: Θα έχει τρεις εκδόσεις, η μία 5G με Kirin 990 [βίντεο]

Techblog.gr

Μετά την κυκλοφορία των Mate 30 και του πρώτου της 5G smartphone, η Huawei προσανατολίζεται στο να εμπλουτίσει τη συλλογή των 5G έξυπνων τηλεφώνων της. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει 5G smartphones σε κάθε κατηγορία τιμής, και φαίνεται ότι η επόμενη προσθήκη στη λίστα θα είναι το Huawei Nova 6.

Θα έχει 5G και διπλή selfie κάμερα

Η κατασκευάστρια δημοσίευσε στο Weibo ένα teaser βίντεο που αποκαλύπτει ότι το Huawei Nova 6 θα έχει δυνατότητα σύνδεσης σε 5G δίκτυα και διπλό punch hole. Με δεδομένη την ομοιότητα του smartphone με τα Honor V30, δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να είναι μία rebrand έκδοση ή κάποια παραλλαγή τους.

Από τη στιγμή που η Huawei εφοδιάζει πλέον τα 5G smartphones της με τον Kirin 990, είναι προφανές ότι και το Huawei Nova 6 5G θα είναι εξοπλισμένο με το 5G SoC της κατασκευάστριας. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσουν τα Nova 6 στην αγορά, αλλά αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στον Νοέμβριο

Χαρακτηριστικά

Αν όντως πρόκειται για rebrand ή παραλλαγή των Honor V30, τότε τα Huawei Nova 6 θα είναι τρία, το απλό, το Pro και ένα με δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 5G. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, ούτε για τα V30 γνωρίζουμε πολλά.

Ωστόσο, περιμένουμε τα Nova 6 να υποστηρίζουν 40W γρήγορη φόρτιση, η μικρή έκδοση να έχει μπαταρία 4.000mAh και η Pro 4.500mAh, και η οθόνη τους να έχει ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Επίσης, αναμένεται οι δύο μεγαλύτερες εκδόσεις να διαθέτουν τετραπλή πίσω κάμερα και OLED πάνελ, αντί για LCD που θα έχει η μικρότερη έκδοση.

Keywords