Φωτογραφίες του Huawei Nova 4 δείχνουν το νέο design με τη selfie κάμερα κάτω από την οθόνη

Techblog.gr

Το Huawei Nova 4 θα κάνει το ντεμπούτο του στις 17 Δεκεμβρίου και εμφανίστηκε σε πραγματικές φωτογραφίες δείχνοντας το σχεδιασμό του με τη selfie κάμερα κάτω από την οθόνη αλλά και το πίσω μέρος με την τριπλή κάμερα.

Αυτό που παρατηρούμε είναι πως η Huawei διατήρησε τα λεπτά bezel στην οθόνη του Nova 4 με το chin να υπάρχει στο κάτω μέρος της οθόνης. Η selfie κάμερα στην πάνω αριστερή πλευρά της οθόνης βρίσκεται

στο ίδιο ύψος με τη γραμμή των εικονιδίων ειδοποίησης, σήματος και στάθμης μπαταρίας και αναμένεται να είναι μετατοπισμένη προς τα δεξιά έτσι ώστε οι ειδοποιήσεις να μην εμφανίζονται πάνω στη selfie κάμερα.

Όσον αφορά το πίσω μέρος της συσκευής, βλέπουμε την τριπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη αλλά και gradient χρωματισμό, ενώ από τη στιγμή που δεν υπάρχει in-display αναγνώστης αποτυπωμάτων, έχουμε τον κλασσικό ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο ύψος των καμερών της συσκευής. Επιπλέον, στο εσωτερικό του Nova 4 αναμένεται να βρίσκεται ο επεξεργαστής Kirin 980, μιας και το Nova 3 ήταν εφοδιασμένο με τον Kirin 970.

Για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου που θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Nova 4 και να δούμε τι άλλο έχει ετοιμάσει η Huawei για το νέο μέλος της σειράς Nova.

Keywords
Τυχαία Θέματα