Φωτογραφία του Razer Phone 2 δείχνει ελάχιστες διαφορές με το αρχικό Razer

Techblog.gr

Το Razer Phone 2 έκανε την εμφάνισή του και δείχνει το σχεδιασμό του ο οποίος παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με το αρχικό Razer Phone και τη Razer να έχει ήδη επιβεβαιώσει πως αναπτύσσει το επόμενο gaming smartphone.

Η Razer έχει επιβεβαιώσει την ανάπτυξη του Razer Phone 2, το οποίο φαίνεται να εμφανίζεται σε φωτογραφία και δείχνει το σχεδιασμό του νέου gaming smartphone,

το οποίο με την πρώτη ματιά είναι σχεδόν ίδιο με το αρχικό μοντέλο. Βάζοντας τη μια σύσκευή δίπλα στην άλλη βλέπουμε πως διατηρείται ο ίδιος “αυστηρός” σχεδιασμός ενώ αν θέλουμε να εντοπίσουμε κάποιες διαφορές, θα δούμε πως η selfie κάμερα είναι σε λίγο πιο μακρινή απόσταση από τον αισθητήρα εγγύτητας ενώ τα bezel δείχνουν να είναι λιγότερο λεπτά από αυτά του πρώτου Razer Phone.

Φήμες έχουν αναφέρει πως το Razer Phone 2 θα ενσωματώσει τον Chroma LED φωτισμό, χαρακτηριστικό στοιχείο της εταιρείας ειδικά στα μηχανικά πληκτρολόγιά της, για τις ειδοποιήσεις που λαμβάνει ο χρήστης, ενώ αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, τα πρώτα benchmark έδειξαν πως θα διαθέτει οθόνη με ανάλυση Quad HD 2560×1440 pixel σε αναλογία 16:9 και θα διατηρήσει την ίδια τεχνολογία IGZO LCD με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz.

Τέλος, τα benchmark έχουν δείξει πως ο επεξεργαστής στο εσωτερικό της συσκευής είναι ο Qualcomm Snapdragon 845 μαζί με την Adreno 630 GPU, 8GB RAM, 512GB, λειτουργικό σύστημα Android 8.1.0 Oreo, και αν η φωτογραφία δείχνει όντως την πραγματική συσκευή, τότε η ημερομηνία “10 Οκτωβρίου” που αναγράφεται στην οθόνη ενδέχεται να είναι και η ημερομηνία της παρουσίασης του Razer Phone 2.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φωτογραφία, Razer Phone 2, Razer Phone,fotografia, Razer Phone 2, Razer Phone