Επιβεβαιώνεται το Xbox Series S μέσω του πακέτου του νέου χειριστηρίου

Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει η φήμη μίας φθηνότερης έκδοσης του Xbox Series X χαμηλότερων χαρακτηριστικών, όμως ακόμα και μετά την παρουσίαση του PlayStation 5 και της φθηνότερης έκδοσης του δεν έχουμε κάποια επιβεβαίωση. Φαίνεται πως η επιβεβαίωση της ύπαρξης της κονσόλας ήρθε, έστω και έμμεσα.

Ο χρήστης του Twitter @zakk_exe έχει στην κατοχή

του ένα ολοκαίνουργιο χειριστήριο νέας γενιάς σε λευκό χρώμα, το οποίο μπόρεσε να προμηθευτεί, με το κουτί να αναγράφει τις βασικές πληροφορίες. Πέραν του ότι το νέο χειριστήριο μπορεί να συνδεθεί σε Xbox Series X, Xbox One, Windows 10, Android και iOS, υπάρχει και η αναφορά του Xbox Series S ως συμβατή πλατφόρμα. Οπότε, είναι σχεδόν σίγουρο ότι το Xbox Series S θα κυκλοφορήσει μαζί με το πιο δυνατό Xbox Series X.

Την ύπαρξη του λευκού χειριστηρίου την είχαμε μάθει τον προηγούμενο μήνα, όταν χρήστης στο reddit ανέβασε φωτογραφίες από το εν λόγω controller. Τότε, ο χρήστης είχε δηλώσει πως η κονσόλα στην οποία ήταν συνδεδεμένο ήταν και αυτή λευκή και μικρότερη από το Series X, οπότε ίσως να είδε το ίδιο χειριστήριο στο μικρότερο Xbox. Όπως και να έχει, λίγοι μήνες μας χωρίζουν από την κυκλοφορία των Xbox Series X και PlayStation 5, όπου θα μάθουμε και τις τελευταίες πληροφορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα