Διαγωνισμός on-the-fly, Με δώρο πενάκι και USB stick 3.0 16GB

Συνεχίζουμε και σήμερα τους διαγωνισμούς on-the-fly αυτή τη φορά με δύο πολύ «gadget» δώρα, ένα πενάκι της Puro για να το χρησιμοποιείτε με το tabletόφωνό σας ή το tablet σας και ένα USB stick ταχύτητας 3.0 με χωρητικότητα 16GB της Kingston. Αποκτήστε αυτά τα δύο χρήσιμα δωράκια λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό του Techblog.

update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε! Σύντομα θα γίνει η κλήρωση και ο τυχερός νικητής θα ενημερωθεί με email! Καλή επιτυχία σε όλους!

Όροι Συμμετοχής, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά:
Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό με δώρο ένα πενάκι και ένα USB stick 3.0 16GB (1 νικητής και για τα δύο δώρα) θα πρέπει απλά να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή σε αυτό εδώ το άρθρο αναφέροντας πόσο πολύ αγαπάτε την τεχνολογία!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται απόψε στις 23:00 το βράδυ και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email ενώ θα ανακοινωθεί και μέσα από το Fan Page. Κάντε like για περισσότερους διαγωνισμούς. Καλή επιτυχία σε όλους!

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

Keywords