Xperia XZ4 με οθόνη 6.55″, Snapdragon 855, 6GB RAM, τριπλή κάμερα και μπαταρία 3900mAh;

Techblog.gr

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε την αποκάλυψη των πρώτων CAD render του Sony Xperia XZ4 από τους @OnLeaks και τη σελίδα MySmartPrice, και τα φημολογούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά της επόμενης ναυαρχίδας της Sony να αποκαλύπτονται από το γνωστό leakster Ice Universe στο Weibo.

Πιο συγκεκριμένα, η Sony

δείχνει πως είναι έτοιμη για το 2019 με την αποκάλυψη του Xperia XZ4 το οποίο σύμφωνα με το Ice Universe θα έχει οθόνη στις 6.55 ίντσες η οποία θα είναι κατασκευασμένη από την LG με αναλογία 21:9, κάτι που σημαίνει πως δε θα διαθέτει notch. Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρίσκεται ο νέος επεξεργαστής Snapdragon 855 στα 7nm και υποστήριξη για 5G δίκτυα, μαζί με μνήμη 6GB LPDDR4X RAM και επιλογή για 64GB ή 256GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης.

Επιπλέον, σύμφωνα με το Ice Universe, στο Xperia XZ4 θα υπάρχει η θύρα για τη χρήση ακουστικών 3.5mm, κάτι το οποίο δε φαίνεται στα CAD renders, ενώ ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η χρήση μπαταρίας με χωρητικότητα 3900mAh, με τις κάμερες στο πίσω μέρος να διαθέτουν οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, να αποτελούνται από τρεις φακούς εκ των οποίων ο ένας θα είναι ευρυγώνιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα