Xiaomi Mi Gaming Laptop 2019: Εμφανίστηκε σε έκθεση στην Κίνα [images+specs]

11:17 3/8/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Πριν λίγο καιρό η Xiaomi ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον διάδοχο του Xiaomi Mi Gaming Laptop. Από τότε κυκλοφορούν κατά καιρούς διάφορα μικρά teasers ή leaks, όπως πρόσφατα που διέρρευσαν μερικά press renders του Xiaomi Mi Gaming Laptop 2019. Όμως, αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το laptop στο πραγματικό κόσμο.

Οι φωτογραφίες

τραβήχτηκαν στην ChinaJoy 2019 που λαμβάνει χώρα στο International Expo Center της Σανγκάη. Από τις εικόνες βλέπουμε τον σχεδιασμό και τα βασικά χαρακτηριστικά της συσκευής.

Με την πρώτη ματιά καταλαβαίνουμε ότι ακολουθεί το ίδιο design με τον προκάτοχό του. Στην πραγματικότητα, αν παρατηρήσουμε τις εικόνες θα διαπιστώσουμε ότι πρόκειται για το ίδιο σασί, εκτός κι αν η Xiaomi κρύβει κάποια έκπληξη στο κάτω μέρος ή στην πλάτη της οθόνης.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, φαίνεται ότι ταιριάζουν αρκετά με τα leaks. Το Xiaomi Mi Gaming Laptop 2019 θα έχει τον 9th Gen Intel Core i7-9750H και την καινούργια Nvidia GeForce RTX 2060 GPU. Επιπλέον, θα διαθέτει 16GB μνήμη RAM έναν SSD στα 512GB. Μία εντυπωσιακή διαφορά σε σχέση με τον προκάτοχο του είναι η 72% NTSC οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 144Hz.

Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει κάτι επιπλέον να προσθέσουμε. Σύμφωνα με τις φήμες θα υπάρχουν τουλάχιστον τρεις παραλλαγές της συσκευής και το νέο μοντέλο θα αποδίδει αρκετά καλύτερα από το παλιό. Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε μέχρι αύριο που αναμένεται η εταιρεία να παρουσιάσει το Xiaomi Mi Gaming Laptop 2019.

Keywords
Τυχαία Θέματα