Xiaomi Mi CC9 Pro: Έρχεται 5 Νοεμβρίου με πενταπλή κάμερα 108MP και 5x οπτικό ζουμ

Techblog.gr

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν φήμες και leaks για ένα νέο μοντέλο στη σειρά των selfie focused smartphones της Xiaomi. Αν και γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα για το Xiaomi Mi CC9 Pro, όπως θα ονομάζεται το νέο smartphone, κανένα από τα χαρακτηριστικά του δεν είχε επιβεβαιωθεί επίσημα από την εταιρεία, μέχρι σήμερα.

Η ημερομηνία παρουσίασης και τα χαρακτηριστικά

Η Xiaomi μέσω του Weibo ανακοίνωσε

ότι το Xiaomi Mi CC9 Pro θα παρουσιαστεί στις 5 Νοεμβρίου και θα είναι το πρώτο smartphone που κυκλοφορεί στην αγορά με κάμερα 108MP.

Μαζί με την ανακοίνωση της ημερομηνίας, η εταιρεία δημοσίευσε και μία αφίσα που αποκαλύπτει τις πίσω κάμερες του Mi CC9 Pro. Σύμφωνα με την εικόνα, το smartphone θα έχει πέντε πίσω κάμερες κάθετα τοποθετημένες στο αριστερό άκρο της πίσω όψης.

Οι τρεις από τις κάμερες είναι τοποθετημένες στο ίδιο module και από κάτω υπάρχουν δύο ακόμη αισθητήρες. Δίπλα από τις κάμερες υπάρχουν δύο dual-LED flash και μία ετικέτα που αναφέρει ότι υποστηρίζουν 5x οπτικό ζουμ.

Πέρα από τον κύριο ISOCELL Bright HMX 108MP αισθητήρα, τον οποίο ανέπτυξε η Xiaomi σε συνεργασία με τη Samsung και έκανε το ντεμπούτο του με το Xiaomi Mi Alpha, δεν γνωρίζουμε άλλες λεπτομέρειες για τους υπόλοιπους αισθητήρες.

Από τη στιγμή που το Xiaomi Mi CC9 Pro είναι μία βελτιωμένη έκδοση του βασικού μοντέλου περιμένουμε να έχει και αντίστοιχα “ενισχυμένα” χαρακτηριστικά. Ωστόσο, όπως ήδη αναφέραμε η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα από όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναμένεται η Xiaomi να ανακοινώσει το Xiaomi Watch και τη Xiaomi Mi TV 5.

Keywords
Τυχαία Θέματα