Xiaomi Mi Band 5: Real life φωτογραφία δείχνει οθόνη με punch hole

16:54 3/5/2020 - Πηγή: TechBlog

Η Huami ανακοίνωσε επίσημα ότι το Xiaomi Mi Band 5 θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος ωστόσο μέχρι τώρα ελάχιστες είναι οι πληροφορίες που έχουμε για το νέο band των δύο εταιρειών. Φωτογραφία που διέρρευσε το διαδίκτυο αποκαλύπτει ότι το Mi Band 5 θα έχει ένα είδος punch-hole στο κάτω μέρος.

Ο σχεδιασμός του νέου band θα διαφέρει ελάχιστα από αυτόν του Mi Band 4. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την φωτογραφία το band θα έχει οβάλ οθόνη ενώ το punch-hole λέγεται ότι θα χρησιμοποιηθεί για την ενσωμάτωση μίας κάμερας. Βέβαια, το μέγεθος αυτού του punch-hole

είναι αρκετά μεγάλο σε σχέση με το μέγεθος της οθόνης πράγμα που σημαίνει ότι ίσως χρησιμοποιηθεί για κάτι εντελώς διαφορετικό. Πιθανό είναι και το σενάριο, οι φωτογραφίες να είναι ψεύτικες ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Το Mi Band 5 αναμένεται να έχει υποστήριξη NFC (που αυτήν την στιγμή είναι διαθέσιμο μόνο στην Κίνα) και οθόνη 1.2 ιντσών. Επιπλέον, το display θα είναι πιο φωτεινό και θα έχει μεγαλύτερη αντίθεση. Με τον ερχομό του NFC οι χρήστες θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν όλες τις Pay υπηρεσίες όπως είναι το Google Pay.

Keywords
Τυχαία Θέματα